Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20% popusta

20% popusta na sve predstave Kazališta KNAP!

Knap
Foto: Kazalište Knap
1/8
11.02.2010.
u 11:22

Dođite u KNAP i osjetite povjetarac kreativnosti i svježine!

Kazalište KNAP mlado je i energično kazalište koje je, u svega nekoliko godina, na uglednim kazališnim festivalima diljem Hrvatske osvojilo mnoštvo priznanja i nagrada!

Predstave Kazališta KNAP suvremene su u svakom pogledu, a njihova je bitna odlika komornost. Stoga ćete u KNAP-u, više no bilo gdje drugdje, svjedočiti izvanrednom umijeću i sposobnostima glumaca da unutar samo jedne predstave odigraju i preko 20 različitih likova!

Najpoznatija te najnagrađivanija KNAP-ova predstava jest «Smisao života gospodina Lojtrice», dok dio KNAP-ovog večernjeg repertoara čini i predstava «Niko i ništ», također djelo kazališnog velemajstora, Saše Anočića.

KNAP-ove predstave za djecu, poput «Postojanog kositrenog vojnika», «Dječaka Pavlove ulice» i «Skitničke bajke» redovito oduševljavaju naše najmlađe i na njihova lica prizivaju smiješak.

KNAP djeluje iz okrilja Kulturnog centra Peščenica, te naglasak stavlja na mlade i njihovo obrazovanje. Upravo iz ovog razloga već je u prvoj KNAP-ovoj produkciji ("Što ćemo sad?" Branka Đurića-Đure) angažirana Nataša Janjić, tada mlada nada hrvatskog glumišta, a danas velika glumačka diva. KNAP se ovime strašno ponosi te će se i ubuduće nastaviti kretati u istom smjeru!

Dođite u KNAP i osjetite povjetarac kreativnosti i svježine, toliko potreban suvremenom hrvatskom kazalištu!

 Sve o uistinu sjajnim KNAP-ovim predstavama saznajte na www.knap.com.hr ili na 23 03 122!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije