Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK LJUTIT

Kovač: Sudac je sramota! Ako je to penal, ne trebamo više igrati nogomet

Niko Kovač
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
13.06.2014.
u 00:07

– Ako je to jedanaesterac, ne trebamo više igrati nogomet. Idemo igrati košarku. To je sramota. Trudimo se, dođemo na SP, a onda nam dođe sudac koji nije dostojan toga nivoa. Razočaran sam. Imao sam osjećaj da je sudio jednu utakmicu za nas, a drugu za Brazil. Ovako nema smisla igrati jer je ovo sramota.

Malo je nedostajalo Hrvatskoj da iznenadi Brazil na otvaranju Svjetskog prvenstva. Momčad Nike Kovača poražena je sa 3:1, a susret je prelomio sumnjivi jedanaesterac koji je realizirao Neymar.

– Ostavili smo ne dobar, nego odličan dojam. Prije utakmice smo se dogovorili što treba raditi protiv Brazila i to smo napravili. Poveli smo, ali nismo uspjeli izdržati do kraja poluvremena. Ponosan sam na dečke, ovako se brane naše boje – rekao je Kovač za HTV.

– Ne bih rekao da smo pali, nekoliko puta smo Brazilcima sami poklonili loptu. Došli smo pod pritisak i probleme, ali zadovoljan sam s oba poluvremena.

Kovač je do jedanaesterca bio jako miran.

– Sad sam to još jednom vidio na snimci. Ako je to jedanaesterac, ne trebamo više igrati nogomet. Idemo igrati košarku. To je sramota. Trudimo se, dođemo na SP, a onda nam dođe sudac koji nije dostojan toga nivoa. Razočaran sam. Imao sam osjećaj da je sudio jednu utakmicu za nas, a drugu za Brazil. Ovako nema smisla igrati jer je ovo sramota.

Možemo li ovakvu igru ponoviti protiv Meksika i Kameruna?

– Siguran sam da možemo. Mislim da smo čak imali i jedanaesterac, kaže mi to Olić. Kad je god bilo gusto, sudac je svirao protiv nas.

U kakvom su stanju igrači?

– Sad su malo pali, ali uskoro će biti bolje. S ovakvom igrom imamo mjesto u drugom krugu.

>> Brazil ipak nije dopustio iznenađenje, Hrvatska poražena na otvaranju prvenstva

Komentara 180

IV
ivi012
00:27 13.06.2014.

Gledao sam utakmicu ovdje u Portugalu u kaficu. Portugalci su na pocetku bili svi za Brazil. A na kraju su svi vikali za Hrvatsku jer je sudac ocigledno sudijo za Brazil. Kao sto je rekao jedan starac ovdje: Brazil je MORAO pobjediti jer bi inace bilo jos vise nereda u Brazilu... sve politika. Ko j... malu Hrvatsku...

UN
U načelu
00:33 13.06.2014.

Ako je sudac pravi Japanac nakon ovoga mora napraviti harakiri!!!!

AR
alexandre.rocha.md
01:29 13.06.2014.

I'm Brazilian and I'd like to apologize for that robbery. It is a shame for us, and I do not consider it a victory, this is not to win.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije