Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

PPD i Medvjedi zajedno za Vukovarske leptiriće

KHL Medveščak
Goran Stanzl/PIXSELL
03.03.2014.
u 23:42

Cilj akcije je prikupiti neophodna financijska sredstva za kupovinu lasera niske frekvencije pomoću kojega se brže i efikasnije prenose impulsi kroz mozak te na taj način poboljšava komunikacija između mozga i tijela

Vukovarski plinski koncesionar Prvo plinarsko društvo (PPD), koji je i jedan od sportskih partnera KHL Medvešćak Zagreb, u suradnji sa zagrebačkim Medvjedima pokreću veliku akciju za pomoć udruzi Vukovarski leptirići koja skrbi o djeci sa poteškoćama u razvoju.

Cilj akcije je prikupiti neophodna financijska sredstva za kupovinu lasera niske frekvencije pomoću kojega se brže i efikasnije prenose impulsi kroz mozak te na taj način poboljšava komunikacija između mozga i tijela. Prema najavama iz PPD-a akcija će trajati od 3 do 10 ožujka. U tome razdoblju svi navijači kluba Medveščak, ali i svi ljudi velikog srca, moći će na službenim web stranicama kluba (www.medvescak.com) kao i na Medveščakovim društvenim mrežama (Facebook, Instagram i Pinterest) „lajkati“ crteže djece iz udruge Vukovarski leptirići i na taj način sudjelovati u humanitarnoj akciji.

Svakim „lajkom“ na određeni crtež PPD će donirati Udruzi 5 kuna. Cilj akcije je prikupiti i što više „lajkova“, što donosi i više kuna, koje će PPD donirati „Vukovarskim leptirićima“. Želja PPD-a i Medveščaka je prikupiti 10 000 „lajkova“. - Svima nam je u interesu, ali i zadaća da djeci omogućimo što sretnije djetinjstvo i pružimo alate i sredstva za put, vrlo često težak, koji se zove život.

Prvo plinarsko društvo na području Vukovara djeluje više od desetljeća i podržava projekte od velike važnosti za Grad Vukovar, a djeca i njihova bezbrižnost su svakako naš najveći prioritet. Ovom akcijom PPD ulaže i u budućnost našeg društva. Istovremeno, utječemo na svijest javnosti o problemima i posljedicama s kojima se susreću, kako i sama djeca, tako i njihovi roditelji.

Nadam se velikoj podršci navijača Medveščaka kako bi Vukovarskim leptirićima dali mogućnost da se bore, rekao je direktor PPD-a Pavao Vujnovac. Podsjećaju i da su u studenom prošle godine Vukovarskim leptirićima donirali 70.000 kuna za nabavku Neurofeedback uređaja koju su podržali i zagrebački Medvjedi posjetivši Vukovar.

- Naš sportski partner PPD, kao društveno odgovorna tvrtka, ima želju kroz ovu humanitarnu akciju donirati sredstva onima kojima je to najpotrebnije. Lijepo je uz sebe imati takve partnere, ali i znati da će se ovakvim i sličnim donacijama pomoći najmlađima u njihovom ljepšem i bezbrižnijem odrastanju.  Drago nam je da kao klub možemo podržati ovu priču i vjerujem da će i svi navijači našeg kluba, ali i svi građani podržati akciju i svojim lajkovima pomoći da ostvarimo cilj i prikupimo očekivanih 10.000 lajkova pomoći Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Vukovarski leptirići“, rekao je direktor marketinga i sponzorstava KHL Medveščak Zagreb, Mislav Madirazza.  

>> Anica Kovač, Lana Jurčević i Bruno Šimleša izrabrali projekte Janine humanitarne kampanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije