Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni par

Zvijezde serije 'Kumovi' uhvaćeni u romantičnom zagrljaju: 'Ovo smo mi'

Foto: instagram
1/8
19.09.2023.
u 21:54

Zajedno su bili na jednoj svadbi, a na fotografijama su zaplesali

Splitska glumica Jagoda Kumrić (31) od 2019. godine u vezi je s kolegom glumcem Konstantinom Haagom (28), s kojim sada glumi u seriji "Kumovi" koju gledamo na Novoj TV. U seriji su utjelovili Zlatana i Vedranu, a Konstantin je sada na društvenim mrežama podijelio i romantični trenutak između njih dvoje.

Zajedno su bili na jednoj svadbi, a na fotografijama su zaplesali. Romantični prizori raznježili su njegove pratitelje.

"Lijep par", "Predivni", neki su od komentara koje su dobili, a kolega iz "Kumova" Mijo Kevo im je uputio srce.

Jagoda je istu fotografiju objavila na Instagram Storyju i uz nju napisala: "Ovo smo mi".

VEZANI ČLANCI

Konstantin i Jagoda, koja je majka djevojčice Nastasje, inače uspješno čuvaju svoju privatnost od javnosti i ne otkrivaju ništa o svojim ljubavnim životima. Svoju su vezu dugo čuvali od javnosti prije nego li su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji središtem Zagreba u jesen 2019. godine. 

U posljednjem intervjuu koji nam je dala Jagoda nam je ukratko opisala svoj lik Vedrane.

1/31

"Vedrana je avanturistica otvorenih pogleda na svijet. Živjela je u Zaglavama cijeli život i borila se s viškom kilograma, a onda je u nekom trenutku odlučila poraditi na sebi tjelesno i duhovno pa je otišla na jedno dulje putovanje po svijetu. Tražila se po Južnoj Americi četiri godine, otkrila sebe, smršavjela 20 kilograma i vratila se u Zaglave. Pomalo muškobanjasta i na trenutke smotana i zbunjena, ali otvorenih pogleda na svijet i čistog srca", kazala je.

Uz to je kazala i kako je Vedrana skriveni duhovni dio nje. 

"Mogu reći da smo Vedrana i ja slične po radu na sebi u duhovnom smislu i po otvorenom pogledu na svijet, ali, za razliku od Vedrane, ja ipak stojim čvrsto na zemlji i nisam tako alternativna". dodala je.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 1

AN
AnimaTor
08:00 20.09.2023.

A gdje je Flixbus ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije