Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tamnoputa zvjerka

Žanamari Lalić sljubila svoje nago tijelo s elegantnom jurilicom

žanamari lalić
viktor drago
13.05.2010.
u 15:20

Tijelo pjevačice u crno je bojeno čak tri sata za snimanje na vrućem krovu jednog trgovačkog centra, a automobil s fotografije bit će službeno vozilo Davida Guette u Zagrebu.

Pjevačica Žanamari Lalić (28) na jedan dan postala je crna zvjerka i uz najnoviji citroen DS3 pozirala samo u gaćicama na užarenom krovu trgovačkog centra Westgate. Bojanje njezina seksi tijela u crno trajalo je čak tri sata, a iza objektiva fotoaparata stajao je stilist i producent Viktor Drago koji je svoju kreativnu zamisao objasnio ovako:

- Crno je boja koja simbolizira ekskluzivnost automobila. No, crna boja izabrana je i jer dodatno želimo upozoriti na problem ekološke katastrofe u Meksičkom zaljevu nastao nekontroliranim curenjem nafte iz bušotina na dnu mora.

Automobil uz koji je Žanamari priljubila svoje tijelo bit će službeno vozilo DJ-a Davida Guette na njegovu zagrebačkom gostovanju u Zagrebu.

 

Komentara 1

Avatar Romano37
Romano37
08:23 18.05.2010.

Jeste li ponosni na koheziju ove unakažene i neprepoznatljive ženske kreature i suvremenog eko uništivača ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije