Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moon Club

Zagrebački izlazak Nevena Ciganovića i Aleks Grdić nakon 'Parova'

moon
Foto: Bruno Zlomislić
1/10
16.11.2015.
u 19:00

Klub je bio prepun ljepotica, koje su plijenile poglede svih prisutnih, a bilo je tu i poznatih lica. Stilist Neven Ciganović bio je vani prvi put u Zagrebu nakon izlaska iz reality showa "Parovi".

Moon club Zagreb gorio je i ove subote, te i dalje urbanim programom privlači čitav grad. Goste su upravo zabavljali kultni zagrebački DJ-i, resident Moona, TV voditelj, MC i DJ, Emilio Dalbello te već legenda zagrebačke klupske scene, DJ Saša Šoštarić, poznat po punjenju legendarnih programa Saloona, Kulušića, Hemingwaya, a i novaljskog kluba Cocomo.

Klub je bio prepun ljepotica, koje su plijenile poglede svih prisutnih, a bilo je tu i poznatih lica. Stilist Neven Ciganović bio je vani prvi put u Zagrebu nakon izlaska iz reality showa "Parovi".

– Zaželio sam se urbane strane glazbe, koju i inače preferiram. Čuo sam od Alex za novootvoreni zagrebački klub Moon, u kojem nema ni narodnjaka ni domaćica, pa smo se došli ovdje zabaviti i isplesati. Moram priznati da su mi ovi r'n'b i house ritmovi melem za uši nakon svega, a i klub je prekrasan, te prepun zgodnih mladih ljudi – izjavio je Neven, koji se zabavljao u društvu kolegice iz "Parova", manekenke Aleksandre Grdić.

Te zgodne mlade ljude, kako kaže Cigi, možete bolje doživjeti u našoj galeriji fotografija, a pripremite se za sljedeću subotu u klubu Moon, kada gostuje sudionik Ultra Europe festivala, Carl Maxx.

>>Aleksandra Grdić i Nives Gvojić uživale u provodu u novom zagrebačkom klubu

Komentara 3

BJ
Bjelovar112
20:39 16.11.2015.

alex je još uvijek dobra mada ima kilometara ali ovaj umjetni brr ide sv nikola on bi mogao bit mu pomoćnik

SO
srecko.orsulic123
20:58 16.11.2015.

Alex je napravila generalku kao i Cigo -Bravo !!

JO
jovanovic
22:23 16.11.2015.

Kome se sve daje medijskog prostora?? Sigurno su glasali za koaliciju sdp i manjine :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije