Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz house ritmove

Aleksandra Grdić i Nives Gvojić uživale u provodu u novom zagrebačkom klubu

moon
Foto: Ivan Klekar
1/11
10.11.2015.
u 12:35

DJ Matroda u zagrebački klub Moon privukao je brojne ljepotice

Moon club Zagreb gorio je i ove subote uz zavodljive r'n'b ritmove resident DJ-a Emilija Dalbella, a atmosferu je u potpunosti zapalio gost večeri, ponajbolji house producent i DJ u Hrvatskoj, "hrvatski Martin Garrix", Matroda.

Uz njih je noć dodatno začinio seksi go-go nastup atraktivnih plesačica i najpoznatijeg hrvatskog stripera Marca Fabrizia. Na ulazu u klub dijelili su se mini parfemi, a Matroda, Emilio i Fabrizio privukli su brojne ljepotice koje su preplavile klub Moon. 

Od poznatih lica, bila je tu manekenka i Miss Hrvatske 2003. Aleksandra Grdić, koja se sjajno zabavlja u Zagrebu nakon povratka iz reality showa Parovi, a s njom se zabavljala Nives Gvojić, model i druga pratilja Miss New Year Balkana 2015.

Dio vruće atmosfere i slike raskošnih ljepotica iz kluba Moon možete pogledati u galeriji fotografija.

>>Tina Katanić otkrila koju glazbu sluša privatno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije