Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARKO CAPO

Vucin nasljednik snimio novi spot s debitantskog albuma

Darko Capo
Foto: Promo
1/5
19.12.2017.
u 19:28

- Do sada nisam imao svog repertoara ali sad nakon izdavanja albuma, krećem u jaču kampanju po hrvatskim klubovima - izjavio je Capo.

Darko Capo pjevač iz Brodskog Stupnika, koji živi u Švicarskoj  objavio je spot za pjesmu "Od Neretve do Drine", sa svog albuma “Darko Capo - Ne dao Bog većeg zla ”. Na albumu se nalazi 12 pjesama različitih glazbenih žanrova i stilova. Producent i supervizor svih pjesama na albumu je Siniša Vuco. Na albumu se nalaze i dva dueta, sa Sinišom Vucom i duet sa Aleksandrom Stojković Džidžom, kćeri Dragana Stojkovića Bosanca, člana žirija showa "Zvezde Granda". Trenutno su snimljena četiri video spota s tog albuma.Tri u produkciji DMC televizije - "Ne dao Bog većeg zla", "Varao, varala", i "Od Neretve do Drine" te singl "Kako možeš", za koju je spot snimio Ivan Ivić.

Spot za pjesmu "Od Neretve do Drine" predstavljen je u zagrebačkom restoranu "Kužina". Pjesma je snimljena u studiu "TON". Za glazbu i tekst zaslužan je Siniša Vuco, za aranžman poznati harmonikaš, aranžer, kompozitor i šef orkestra Grand produkcije i emisije „Nikad nije kasno“ Aleksandar Sofranijević , a producent je vlasnik studija, Ivan Lekić Leka. Spot je sniman u blizini Karlovca u produkciji DMC televizije. Zanimljivo je što u spotu glumi i Capov sin Joe-David te njegove dvije kćerkice Vanessa i Lara. Promociji su prisustvovali brojni predstavnici medija, njegov tekstopisac i glazbeni producent Siniša Vuco te najbliži Capovi prijatelji koji prate i podržavaju njegov rad.

Capo i stilski podsjeća na Vucine najveće hitove, pa stoga ne čudi što je i najavio nastavak suradnje s popularnim pjevačem. Početkom 2018. godine priprema novi singl za koji planira snimiti i spot. Od svojih nastupa Darko bi izdvojio onaj na Etnofest-u Neum 2014., kada je otpjevao duet "Ljubomora" sa Sinišom Vucom. Što se tiče nastupa po klubovima do sada se više orijentirao na Švicarsku, Njemačku i Austriju, jer tamo živi.

- Do sada nisam imao svog repertoara ali sad nakon izdavanja albuma, krećem u jaču kampanju po hrvatskim klubovima - izjavio je Capo. U suradnji s DMC televizijom kreće u medijsku promociju navedenog albuma i predstavljanje cijeloj Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije