Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavateljice presretne

Borna Sosa objavio fotku iz teretane, pažnju privukle njegove brojne tetovaže, ali i mišići

Okupljanje nogometaša u hotelu Sheraton uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
04.12.2022.
u 16:17

Sosa je pokazao ruke pa su mnogi moli vidjeti njegove tetovaže i mišiće. Dobar dio svojih tetovaža posvetio je glumačkoj postavi pa tako na ruci ima tetovirana lica tri glumca

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Stuttgarta Borna Sosa (24) na Instagramu je objavio fotke iz teretane. Sosa je pokazao ruke, pa su mnogi moli vidjeti njegove tetovaže i mišiće. Dobar dio svojih tetovaža posvetio je glumačkoj postavi pa tako na ruci ima tetovirana lica tri glumca: Leonarda Di Caprija, Heath Ledgera i Johnnyja Deppa, a kao najdražeg izdvojio je Deppa. Jednu tetovažu posvetio je i rodnom Zagrebu uz koji je posebno vezan.

Foto: Instagram

Na desnoj ruci ima veliku tetovažu Michaela Jordana, na prsima ima pjevača Linkin Parka Chestera Benningtona, a pored te tetovaže ima mali natpis na kojemu piše "90‘s kid", dijete 90-ih.

Borna je u jednom intervjuu otkrio pojedinosti o privatnom životu, a progovorio je i o djevojci koju javnost još nije imala priliku vidjeti. Iako ime nije htio otkriti, podijelio je neke detalje o njihovom odnosu. 

- Ne dijelim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama. Arhitektica je. Iz Zagreba, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje samostalnost- rekao je Sosa za Story te otkrio da su ''jednostavno odmah kliknuli''. Borna trenutno igra u Njemačkoj za koju kaže da je posložena zemlja i to iznimno poštuje, no život u Hrvatskoj ipak mu je puno ljepši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Sosa (@superrman007)

 

Podsjetimo, Borna je nakon utakmice Lige nacija između Hrvatske i Danske postao pravi hit na društvenim mrežama gdje obožavatelji sada dijele fotografije, snimke i intervjue među kojima je i onaj koji je 2017. godine dao voditeljici Ivani Mišerić. Nogometaš je s Ivanom razgovarao u emisiji Plavi kvart, a pred kamerama se pohvalio znanjem turskog jezika, koji je kako kaže naučio zbog ljubavi prema sapunicama. Tada je gledateljima preporučio da pogledaju tursku seriju ''Ezel'' koja je svojedobno i domaću publiku prikovala uz male ekrane.

''Obožavam turski jezik i znam ga pričati. Znam ga tečno i prevoditi'',  rekao je Sosa, a potom ga je Mišerić zamolila da kaže nešto na tom jeziku. "Kako se kaže hvala?" pitala ga je Ivana, no Sosa je to zanemario pa izgovorio rečenicu koja u prijevodu znači: "Ti si jako lijepa." "Ja tebe jako volim", nastavio je. "Ima tako nekih stvari iz serije koje znam", dodao je Sosa pa otkrio svoju ljubav prema sapunicama. "Ne mogu vjerovati da voliš turske sapunice", rekla mu je Ivana. "Znam, nije mi ni tata vjerovao pa kad sam mu stao iza televizora i prevodio, bilo je - 'što, kako, otkud, gdje...Većinom su serije ili o ubijanju ili o ljubavi", zaključio je Sosa.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

Komentara 6

Avatar Asterix
Asterix
18:14 04.12.2022.

O istetoviranima, pogotovo pretjerano istetoviranima, nemam visoko mišljenje. Njihov izbor... problem je što su uzor mladima.

Avatar southman
southman
17:19 04.12.2022.

Mišicavko odograo 3 utakmice i završio na infuziji a tata Luka kao leptiric.

LU
lucio2
18:38 04.12.2022.

Volim ih dok guraju loptu - čim manje znam o njima privatno tim bolje. Nije dobro ubijat iluzije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije