Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO IZ LOS ANGELESA

VIDEO Matija Vuica u programu Oscara: Ni sama nisam svjesna što mi se događa

09.02.2020.
u 22:12

Na jednom od najvažniji ove je godine glavna zvijezda naša dizajnerica Matija Vuica, čije predivne kreacije obožavaju poznate dame diljem svijeta

U Los Angelesu je sve spremno za još jednu glamuroznu dodjelu Oscara, a dok javnost i kritičari nagađaju tko će ove godine ponijeti prestižni kipić, jednako je uzbudljivo i na svim popratnim eventima koji prate najuzbudljiviji filmski događaj na svijetu.

Na jednom od najvažniji ove je godine glavna zvijezda naša dizajnerica Matija Vuica, čije predivne kreacije obožavaju poznate dame diljem svijeta. Ipak, ovog puta i Matija je dio eventa. Naime, na humanitarnoj večeri koju već tradicionalno organizira Daphne Edwards Ziman, osnivačica fondacije Children Uniting Nations, predsjednica CINEMOI-a i jedna od nasljednica Warner Brothersa, hrvatska kreatorica će održati modnu reviju i predstaviti svoje kreacije.

Događanje na koje su pozvani samo odabrani, održat će se u njezinoj vili na Beverly Hillsu, u legendarnoj kući u kojoj je posljednje dane provela Marylin Monroe. S Matijom smo razgovarali nekoliko sati uoči revije:

- Reakcije na moje haljine su stvarno divne, zapravo ih zbog revije nismo mogli sve podijelit. Moram priznat da sam počašćena i uzbuđena zbog svega ali pomalo niti nisam svjesna što se zapravo događa, da imam reviju u Hollywoodu, u okviru Oscara i na apsolutno iconic mjestu. Bilo bi veliko i da sam samo anonimna gošća.

- Dobivam uistinu puno komplimenata, i već je u planu sljedeći project, ali o tome drugi put. Svi mu govore bismo Jure i ja trebali preseliti u Ameriku, jer su čuli njegove divne instrmentale koji će biti podloga za reviju. Naravno da se to neće dogoditi ali putevi se otvaraju i lijepo je za čuti. Danas ce sve vidjeti i cuti mnogi vazni uzvanici pa tko zna - otkrila nam je uzbuđena Matija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije