Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda spaja Dalmaciju

Veliki koncert Miše Kovača 27.6.2014 u Biogradu na Moru

mate mišo kovač
Foto: PR FOTO
1/3
11.06.2014.
u 09:28

11. travnja 2014. u krcatoj Spaladium Areni legenda hrvatske estrade Mišo Kovač, vrativši se pred splitsku publiku održao je koncert za pamćenje...

11. travnja 2014. u krcatoj Spaladium Areni legenda hrvatske estrade Mišo Kovač, vrativši se pred splitsku publiku održao je koncert za pamćenje. U Splitu se u cijeloj godini nije desila takva navala obožavatelja na neki koncert. Da bi se osvojila karta za koncert, pjevale su se u eteru radija Mišine pjesme, tražila se karta više preko društvenih mreža, a sa otoka su sa trajektima dolazile horde obožavatelja kao iz unutrašnjosti Dalmacije.

Svima je već odavno dobro poznato da se Split i Mate Mišo Kovač vole duboko i trajno, a na koncertu u Spaladium Areni ta je ljubav još jednom eksplodirala u svom punom naboju. Mišo i publika, a i Torcida koja je za tu priliku pripremila specijalnu koreografiju i preko cijele Arene razvukla transparent „Mišo živi vječno“ i dalje istim žarom uživaju u njegovim legendarnim hitovima. Prepuna dvorana erumpirala je od emocija zbog nastupa obožavanog kralja estrade. Obožavatelji su došli oboružani šalovima Hajduka i transparentima s natpisima 'Mišo legenda'.

Kako je dio dalmatinske publike ostao zakinut, organizator je odlučio održati koncert za sve one koji propustili spektakl u Areni. Koncert Miše Kovača održat će se 27.6.2014 na nogometnom stadionu HNK Primorac u Biogradu na moru. Gošća na koncertu će biti njegova kćerka Ivana, koja je također svojim novim hitovima razgalila splitsku publiku te nezaboravne večeri u Spaladium Areni. Zasigurno će publika opet uživati u najvećim hitovima legende hrvatske estrade, a za sve one koji su propustili splitsku atmosferu u Spaladium Areni ovo je idealna prilika da sa Mišom uživaju u njegovim legendarnim hitovima.

Kako su u Splitu ulaznice brzo planule, savjetujemo da ovaj puta ulaznice potražite malo ranije na pretprodajnim mjestima Adriaticketa po cijeni od 80 kn parter, fan pit-90 kn, tribine 120 kn a VIP loža 350 kn. Promo ulaznice po cijeni nižoj od 10 kn bit ce u prodaji do 10.06.2014 na određenim mjestima: N I K TRAVEL AGENCY-Primošten N I K TRAVEL AGENCY-Vodice Bagar Pirovac Pirovac N I K TRAVEL AGENCY-Tisno Bagar Sukošan-Sukošan 60 Bagar Pakoštane-Pakoštane Caffe bar Tonči-Biograd I u svim poslovnicama Unireta.

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije