Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naljutio se

Uzrujani Bitorajac objavio video iz MUP-a: 'Dolazim već peti put! Ja ovo ne mogu'

Foto: Daniel Pavlić
1/8
21.07.2021.
u 17:00

Rene je, naime, otišao podignuti osobnu koja je gotova, no kaže to čini već peti put i uvijek mora čekati.

Glumac i voditelj Rene Bitorajac objavio je na Instagramu snimku na kojoj se vidi kako čeka na redu u MUP-u. Rene je, naime, otišao podignuti osobnu koja je gotova, no kaže to čini već peti put i uvijek mora čekati.

"Peti put dolazim podići osobnu koja me čeka gotova!? Danas dođem u osam, što kad dođe ovih 140 prije mene? Ja ovo ne mogu. U one statistike koliko čovjek za života spava, koliko jede, koliko uči, treba dodati i koliko čeka u Petrinjskoj. Ode mi dva mjeseca života do sada, ziher" napisao je Bitorajac,  a s njim su se složili i mnogi pratitelji.

 

"Užas. Treba probati popodne", "Strpljenja, strpljenja", "Istina živa", "Brzina im je jača strana. Treba doći pred kraj radnog vremena", "Dođi navečer i prespavaj tu" komentirali su. 

Podsjetimo, Bitorajac je donedavno na RTL- u vodio show "Ma lažeš". 

– Ja sam zapravo osoba koja će najmanje lagati u showu. Ipak, okruženom poznatim osobama, nabrijanim kapetanima i lažima koje se brane kao najveće istine, neće mi biti lako - kazao nam je nedavno Rene i otkrio kakva je situacija u njegovom kazalištu Luda kuća. - Jako žalim za onim starim dobrim vremenima, međutim smijeh je ono što nam treba, a kod nas ga ima napretek. Kapacitet nam je bitno smanjen, nema svirki nakon predstava, ali smo popunjeni i razveseljavamo publiku kazao je glumac koji nam objašnjava zašto su neke predstave, kao što su “Bračna terapija”, “Joj Hrvati”, “Potpuni stranci” u travnju i svibnju bile otkazane.  – Ako je neki glumac na nekom mjestu bio u kontaktu s nekim pozitivnim na koronavirus, 10 dana mora biti u izolaciji. Neki glumci igraju u više predstava i tako se pogodilo. Ipak, ukupno smo zbog takve situacije otkazali samo četiri izvedbe. To je redovna situacija u kazalištima, kao i po raznim tvrtkama u ovim vremenima, rekao je Rene.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 76

DO
DonQuijote
17:42 21.07.2021.

Kako taj tip bezobrazno laze. Bio sam tamo kada je on dojurio, parkirao motor preko puta, i obavio posao za 15 min. kao i ja. Dobijes broj i onda na aplikaciji u realnom vremenu gledas koji je broj na redu. Odes na cugu, prosetas, obavis nesto i kada ti je broj pri vrhu odes i dignes osobnu. Ukupno si uvredu 15 min. Kako ja tako i Bitorajac . Ne kuzim primadonu

Avatar argus1000
argus1000
17:14 21.07.2021.

Nek i ovdje proba šipkom riješit problem, kao i ono na parkingu s čovjekom koji radi svoj posao.

PE
pepomacan
18:35 21.07.2021.

Tako je to kad "veliki" glumac ne može realizirati privilegije, koje drugdje ima!! Kako možete ovog "zaslužnog građanina" terorizirati i ne omogućiti mu da ide preko reda, kako je navikao?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije