Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2CELLOS

Stjepan Hauser upozorio na veliki problem: 'Ovo je totalno izmaknulo kontroli'

Foto: instagram
1/10
21.07.2021.
u 12:30

"To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam: samo je jedan pravi Hauser", naglasio je violončelist Stjepan Hauser u objavi.

Violončelist Stjepan Hauser (35) na svojem je Instagram profilu podijelio video u kojem je sa svojim pratiteljima podijelio važnu poruku. U poruci se osvrnuo na lažne profile te istaknuo da ga taj problem muči već duže vrijeme. Dodao je da je cijela situacija s lažnim Hauserima izmaknula kontroli te da sada dnevno nastaje 1000 novih lažnih profila. "To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam: samo je jedan pravi Hauser", naglasio je Hauser. 

Zamolio je svoje pratitelje da ne vjeruje niti jednom profilu osim ovoga te dodao da osobe s lažnih profila rade grozne stvari kao što su traženje novaca i davanje lažnih informacija. Objasnio je da na svakoj društvenoj mreži postoji samo jedna njegova službena stranica koja je tako i označena te da su sve druge lažne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Dodajmo da je violončelist već upozoravao na ovaj problem te da su sličnih problema imali i drugi domaći celebovi. Model Dean Pelić, koji se s ovim problemom bori duže vrijeme, zaželio mu je dobrodošlicu u klub u komentarima. Također, među reakcijama pratitelja ističu se upozorenja da su ih i oni zamijetili. "Dobila sam pozivnicu s jednog lažnog profila pod tvojim imenom", poručila mu je pratiteljica te dodala da drugi budu oprezni.

Podsjetimo, dvojac 2Cellos, kojeg iu Hausera čini i Luka Šulić, proslavio je nedavno 10. obljetnicu postojanja, a Hauser je ovu vijest obilježio na Maldivima u društvu lijepe plavuše. Inače, ovaj dvojac je nastupao na najvećim svjetskim pozornicama poput New York City's Radio City Music Hall, London's Royal Albert Hall, Sydney Opera House.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
20:25 21.07.2021.

Ah, neuzvraćena ljubav, neke naputi vu destrukciju 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije