Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN KUŠEC

U 81. godini legendarni voditelj napravio promjenu i oduševio svojom odlukom

Foto: Facebook
1/3
09.07.2019.
u 22:45

Inspirativan i uporan, naš prvi dobitnik nagrade 'Mato Lovrak' za najbolji roman za mladež i nakon navršene 81. godine vodi radionice za djecu i promiče kulturu čitanja i kreativnog izražavanja djece i mladih.

Nikad nije kasno, moto je koji čujemo gotovo svaki dan, barem jednom. Jedan od najsimpatičnijih primjera upravo dolazi iz naših književnih i novinarskih krugova.

Mladen Kušec, naš cijenjeni književnik, televizijski i radijski novinar, u 81. godini života odlučio je dodatno se posvetiti zdravlju te upisao teretanu.
Ne znam tko će ovo pročitati, ali tko hoće neće mu biti žao. Zašto? E, u tom odgovoru krije se tajna. Koja? Ova! Ja opet hodam uspravno, moje noge me opet slušaju, ruke vjeruju da mogu raditi što god mi padne na pamet. Čak mi i mozak vlastiti dobro radi. Služi mi da radim radijske emisije, pišem priče, susrećem drage, pametne ljude koji mi trebaju za razgovor – objavljeno je na njegovoj službenoj Facebook stranici, uz fotografije iz teretane.

Snaga volje ovog nagrađivanog književnika i voditelja nekih od najpoznatijih emisija poput 'Tonkica Palonkica, frrr...', 'Bijela vrana' i 'Hihotići' oduševila je mnoge koji su podržali njegovu želju za rekreacijom. Inspirativan i uporan, naš prvi dobitnik nagrade 'Mato Lovrak' za najbolji roman za mladež i nakon 80 godina vodi radionice za djecu i promiče kulturu čitanja i kreativnog izražavanja djece i mladih.

Foto: Facebook Beki Routledge

Evo u čemu je štos. Tri mjeseca, dvaput tjedno, vježbao sam pod stručnim, ali i na osobit način ljudskim vodstvom, savjetima i poštovanja vrijednim uputama, čak brizi Nike Maštruko i Mateja Barišića – zahvalio se Kušec trenerima koji mu pomažu da se rekreira u teretani.

Ti susreti koji su mi dobro došli da živim bolje i zadovoljnije i mirno mogu reći sretnije, upamtite, već nakon dva tjedna budili su mi želju da treninzi budu češći – objasnio je voditelj tko je glavni 'krivac' za njegovu ustrajnost i motivaciju.

Komentara 1

DU
Deleted user
09:13 10.07.2019.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije