Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

U 81. godini legendarni voditelj napravio promjenu i oduševio svojom odlukom

Inspirativan i uporan, naš prvi dobitnik nagrade 'Mato Lovrak' za najbolji roman za mladež i nakon navršene 81. godine vodi radionice za djecu i promiče kulturu čitanja i kreativnog izražavanja djece i mladih.
09. srpnja 2019. u 22:45 1 komentara 1300 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Nikad nije kasno, moto je koji čujemo gotovo svaki dan, barem jednom. Jedan od najsimpatičnijih primjera upravo dolazi iz naših književnih i novinarskih krugova.

karlo lugomer 'Za mene je pisanje zabava, a ne obveza. Posvetio sam se znanosti'

Mladen Kušec, naš cijenjeni književnik, televizijski i radijski novinar, u 81. godini života odlučio je dodatno se posvetiti zdravlju te upisao teretanu.
Ne znam tko će ovo pročitati, ali tko hoće neće mu biti žao. Zašto? E, u tom odgovoru krije se tajna. Koja? Ova! Ja opet hodam uspravno, moje noge me opet slušaju, ruke vjeruju da mogu raditi što god mi padne na pamet. Čak mi i mozak vlastiti dobro radi. Služi mi da radim radijske emisije, pišem priče, susrećem drage, pametne ljude koji mi trebaju za razgovor – objavljeno je na njegovoj službenoj Facebook stranici, uz fotografije iz teretane.

Ivan Pažanin WOW! Naš poznati chef ponosno pokazao tetovaže i istesano tijelo

Snaga volje ovog nagrađivanog književnika i voditelja nekih od najpoznatijih emisija poput 'Tonkica Palonkica, frrr...', 'Bijela vrana' i 'Hihotići' oduševila je mnoge koji su podržali njegovu želju za rekreacijom. Inspirativan i uporan, naš prvi dobitnik nagrade 'Mato Lovrak' za najbolji roman za mladež i nakon 80 godina vodi radionice za djecu i promiče kulturu čitanja i kreativnog izražavanja djece i mladih.

 | Autor : Facebook Beki Routledge Foto: Facebook Beki Routledge
Evo u čemu je štos. Tri mjeseca, dvaput tjedno, vježbao sam pod stručnim, ali i na osobit način ljudskim vodstvom, savjetima i poštovanja vrijednim uputama, čak brizi Nike Maštruko i Mateja Barišića – zahvalio se Kušec trenerima koji mu pomažu da se rekreira u teretani.

balkanska kraljica realityja Razorila brak poznatom pjevaču, doživjela slom pred milijunima pa iz showa izašla kao pobjednica!

Ti susreti koji su mi dobro došli da živim bolje i zadovoljnije i mirno mogu reći sretnije, upamtite, već nakon dva tjedna budili su mi želju da treninzi budu češći – objasnio je voditelj tko je glavni 'krivac' za njegovu ustrajnost i motivaciju.

Božićna zabava
SAVRŠEN BOŽIĆNI PARTY ZAČINJEN KREATIVNIM JELIMA
Božićna zabava za pamćenje ili noćna mora? Organizacija božićnog partija ne mora predstavljati dodatni stres