Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati rocker

Preminuo srpski glazbenik: 'Nije otvarao vrata i nije se javljao na telefon'

Foto: Youtube Screenshot
22.05.2024.
u 20:04

Toni Montano rođen je u Beogradu 1962. kao Velibor Miljković Karijeru je započeo kao pjevač u punk rock bendu Radost Evrope. Bend je s radom prestao 1985. a Velibor je nakon toga gradio solo karijeru.


Toni Montano, srpski rocker preminuo je u 63. godini, pišu srpski mediji. Kako piše portal Depo.ba njegova sestrična ga nije mogla dobiti na telefon i nije otvarao vrata, a policijska patrola koja je stigla nakon toga je morala pozvati bravara da otvori vrata stana i zatekli su pokojnika na fotelji. 

- Upućena policijska patrola na licu mjesta zatekla je Snežanu Miljković, sestričnu preminuloga, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i nije otvarao vrata stana pa su morali zvati bravara da im otvori, nakon čega su u fotelji zatekli njegovo tijelo. Odmah je došla i ekipa Hitne pomoći koja je konstatirala smrt. Izvršen je očevid, a stan je zapečaćen. Tragova nasilne smrti nema - piše portal Depo.ba. 

VEZANI ČLANCI:

Toni Montano rođen je u Beogradu 1962. kao Velibor Miljković Karijeru je započeo kao pjevač u punk rock bendu Radost Evrope. Bend je s radom prestao 1985. a Velibor je nakon toga gradio solo karijeru. Toni Montano, umjetničko ime izabrao je po glavnom liku iz filma 'Lice s ožiljkom' Tonyju Montani kojeg glumi Al Pacino. Prvi album objavio je 1986. pod nazivom Toni Montano, a posljednji "Neću da budem šljam" 2012. Sedam godina kasnije izašla je i kompilacija pod istim nazivom. 

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagabria4
22:38 22.05.2024.

Lik je bio č*tnik i član Arkanove garde zajedno sa pjevačem Oliverom Mandićem. Prijateljevanje sa Arkanom je koristio da prijeti drugima oko sebe, ne znam zašto je to bitna vijest za našu sredinu.

DI
dinol
21:29 22.05.2024.

Tko je taj da mu Vecernji posvecuje paznju???

BJ
Barutanski jarak
21:49 22.05.2024.

Sućut obitelji pokojnoga gospodina, ali zašto vi to nama servirate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije