Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kod nas doma'

Trudna Aleksandra Dojčinović gostovala na HRT-u i pohvalila se novim velikim uspjehom: 'Nije to sreća'

Foto: Screenshot/HRT
1/13
06.10.2023.
u 09:08

U javnosti više voli govoriti o poslu nego o privatnom životu pa je na početku gostovanja u emisiji ''Kod nas doma'' otkrila kako je njezina kreacija osvanula u rujanskom izdanju kultnog američkog i britanskog Voguea

Naša uspješna dizajnerica Aleksandra Dojčinović (42) u četvrtak je gostovala na HRT-u kod Barbare Kolar u emisiji ''Kod nas doma''. Dojčinović je progovorila o velikom uspjehu njezina modnog brenda Lei Lou koji je završio na stranicama cijenjenog modnog časopisa Vogue, ali i o trudnoći. Naime, Aleksandra i njezin dugogodišnji partner Tomislav Madžar trenutačno su u iščekivanju svog prvog djeteta koje će biti kruna njihove sedmogodišnje ljubavi.

U javnosti više voli govoriti o poslu nego o privatnom životu pa je na početku otkrila kako je njezina kreacija osvanula u rujanskom izdanju kultnog američkog i britanskog Voguea.

1/12

– Imamo suradnju koja traje nekih 12-13 godina. Ove se godine naš veliki cvijet, remen, pojavio u oba izdanja – rekla je Dojčinović. 

Otkrila je i da je do Voguea došla zahvaljujući mreži ljudi koju stvara već godinama i da je to sve "čista matematika" te da nema puno veze sa srećom. Progovorila je i o nedavnom otvorenju butika s vjenčanicama Le Concept by Alex u Zagrebu. Istaknula je i kako se vjenčanice ne kupuju na način da se uđe u dućan i kupi već da je riječ o pomno planiranoj kupnji koja zaslužuje i takav tretman. 

– Treba rezervirati termin kako bi osobe imale svoju privatnost. U Hrvatskoj se vjenčanice mogu i iznajmiti – dodala je i istaknula da Hrvatice preferiraju bijele vjenčanice unatoč tome što je po mišljenjima brojnih modnih stručnjaka taj dan sve dopušteno.

Dojčinović će uskoro predahnuti od posla i to zbog najljepšeg mogućeg razloga. Naime, za dva mjeseca prvi put postat će majka.

– Ne znam još hoću li se brzo nakon poroda vratiti na posao – rekla je dizajnerica i dodala kako je sigurna u svoj tim i da on dobro funkcionira. Podsjetimo, krajem lipnja vijest o trudnoći dizajnerice objavljena je u Večernjem listu. Ni ona ni njezin partner tada nisu željeli otkrivati više detalja s obzirom na to da svoj odnos nastoje držati podalje od medija. Njihovo prvotno prijateljstvo s vremenom je preraslo u ljubav u kojoj se oboje međusobno podržavaju, ne samo privatno već i na poslovnom putu koji grade.

Naime, Aleksandra je svoju modnu priču proširila i izvan granice Hrvatske, gdje sve poznate dame već godinama imaju bar jedan komad odjeće s njezinim potpisom, a dr. Madžar, inače poznat kao veliki zagovornik promoviranja Hrvatske kao izvrsne destinacije zdravstvenog turizma, u svojoj poliklinici zapošljava brojne stručnjake iz raznih grana medicine. Oboma posao ne ostavlja previše slobodnog vremena, ali uvijek nađu način da se s prijateljima zabave na nekom koncertu, organiziraju lijepo putovanje ili barem neki izlet na kojemu bi napunili baterije za nove poslovne pothvate.

VEZANI ČLANCI:

Oni koji ih znaju kažu da je malo parova koji međusobno pokazuju toliko razumijevanja i podrške za karijeru partnera. Upravo zbog brojnih dosadašnjih poslovnih projekata njihovi prijatelji komentiraju da je ovo dvoje uspješnih ljudi, između ostalog, spojila i činjenica da su perfekcionisti u poslu koji obavljaju te su mu izuzetno posvećeni.

09.12.2022., stadion Education City, Al Rayyan, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska - Brazil.Aleksandra Dojcinovic, Tomislav Madjar Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj, a u braku je sa sinom teniske legende

 

Komentara 2

Avatar horuk
horuk
09:19 06.10.2023.

Bravo, svaki uspjeh nekoga našega je i naš uspjeh. Usput još želim što više lijepe djece. Baš ovi obrazovaniji i uspješniji trebaju gledati da dobiju bar po 4 djece. To pridonosi napretku društva. Jer takvi roditelji u prosjeku gledaju da su im djeca obrazovana a još važnije da su djeca konstruktivna.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:37 06.10.2023.

Muž poznat po plesnim pokretima s hadezeove fešte i nosač cekera bivše predsjednice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije