Naslovnica Showbiz Clubbing

Toni Cetinski kao u snu puni najveće dvorane

Nedugo nakon što je najavio koncert u beogradskom Sava centru za 26.04., zbog ogromnog interesa obožavatelja, koji su sa svih strana pohrlili po svoju ulaznicu, najavljen je i drugi koncert dan kasnije 27.04.2018..
13. ožujka 2018. u 14:10 1 komentara 241 prikaza
Toni Cetinski
Foto: Promo

Povijest voli pobjednike i ponavljanje, a Toni Cetinski svakim danom ispisuje nove stranice posebne glazbene priče.

Kao u snu Tony Cetinski novim spotom pokazao kako izgledaju njegovi najljepši snovi!

Pjevač koji svakom novom pjesmom i koncertom pomiče granice, ali bez obzira na sve i dalje radi na sebi, napravio je novi korak prema glazbenoj povijesti.

Nedugo nakon što je najavio koncert u beogradskom Sava centru za 26.04., zbog ogromnog interesa obožavatelja, koji su sa svih strana pohrlili po svoju ulaznicu, najavljen je i drugi koncert dan kasnije 27.04.2018..

Toni ovime ponavlja iznimno uspješnu beogradsku priču, kada je prije tri godine također održao dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada. Ne sumnjamo kako će prepuni Sava centar s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora. Ulaznice za drugi koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

Sve ovo nastavlja niz glazbenih uspjeha koji su počeli pjesmama 'Laku noć', ‘Nemam sreće s tobom‘ i aktualnom 'Kao u snu', koje su među najslušanijim skladbama, a broju Tonijevih koncerata ne nazire se kraj.

Sve nabrojano još je jedan dokaz kako Toniju motiva ne nedostaje. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na skorašnjem novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte.

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår'n

26.04. Srbija, Beograd, Sava centar

27.04. Srbija, Beograd, Sava centar

Novi singl Tony Cetinski živi svoje snove! Toni Cetinski LIVE PREMIJERA Toni Cetinski predstavio novu pjesmu 'Nemam sreće s tobom'! 11.08.2015., Pula - Tony Cetinski u prepunom amfiteatru odrzao koncert 25 godina s vama. Tony sa suprugom Dubravkom.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL Razlozi Tony Cetinski otkrio zbog čega se odlučio na veliku životnu promjenu
adidas Xmas
PROMO
Ove blagdane kreirajte idealne sportske poklone

A1 izdvaja za Vas

  • ibiza:

    svaka mu cast, a ja ga nemogu cuti zamene nula