Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlozi

Tony Cetinski otkrio zbog čega se odlučio na veliku životnu promjenu

11.08.2015., Pula - Tony Cetinski u prepunom amfiteatru odrzao koncert 25 godina s vama. Tony sa suprugom Dubravkom.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
29.08.2017.
u 09:53

Glazbenik se nakon 25 godina života u Zagrebu vratio u rodni Rovinj jer je htio biti bliže roditeljima, a dosadio mu je i užurbani tempo života u Zagrebu.

Pjevač Tony Cetinski prije nekoliko mjeseci odlučio se iz Zagreba preseliti u rodni Rovinj.

Za IN Magazin otkrio je zašto je odlučio nakon 25 godina života u metropoli vratiti se u Istru.

– Zbog mira i želje da budem bliže roditeljima, jer sad su već stariji, preselio sam se u Rovinj. U Zagrebu je sve užurbano i stalno sam bio u  automobilu. Došao bih s puta, promijenio kovčege, sjeo opet u auto i išao dalje. Sve je bilo u proputovanju, pa sam zaključio: ako se sve svodi na auto i stan, onda mi je  bolje da mi je auto i stan u mom Rovinju – rekao je pjevač u intervjuu.

Kaže da je njegova supruga Dubravka bila za ovu promjenu stanovanja i nije imala ništa protiv preseljenja u manju sredinu.

– Dubravka je pobornica života u manjoj sredini i zato je bilo još lakše donijeti ovu odluku – rekao je Cetinski. Kada se zaželi malo užurbanosti i promjene sredine, začas stigne do Venecije ili Zagreba. Otkrio je i kako zamišlja svoju starost:

– U svojoj kući u Istri, okružen djecom i unucima kojima ću pričati što sam sve u životu proživio. 

Komentara 17

Avatar comandante
comandante
11:35 29.08.2017.

Pricaj djeci i unucima kako su deda i baka drpali.. bivsa doministrica turizma.. buahaha

SX
sudbina x
13:16 29.08.2017.

Bravo Toni...Donio si ispravnu odluku...Bar ćeš malo popraviti krvnu sliku Istre i Rovinja...Jugoslavena i petokolonaša puna je Istra...Hrvati tko god ima mogućnost neka seli u Istru inače ćemo ju izgubiti ako već nismo...

DU
Deleted user
10:37 29.08.2017.

Pain in the nack

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije