Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
itekako uspješan

Tko je producent s kojim je snimljena Ella Dvornik? Radio je sa svjetskim zvijezdama, a ime je izgradio u LA-u

Foto: instagram
1/11
11.02.2024.
u 16:00

Filip već sedam godina živi na relaciji Zagreb - Los Angeles, od kada je dobio američku vizu. Prijatelj mu je i Arian Vuica, sin Alke Vuice, s kojim je Ella surađivala na svom albumu 'Alterella' pa mnogi sumnjaju da su se tako i upoznali

Influencerica Ella Dvornik (33) ove je subote rasplamsala glasine o svom ljubavnom životu nakon što je u Areni Zagreb snimljena u navodno prisnim trenucima s producentom Filipom Gežinom. I sama je dan poslije objavila na društvenoj mreži Instagram njihov zajednički video s događaja na kojemu vidimo koliko im je bilo zabavno na koncertu Megadance party. 

Mnogi su se nakon toga zapitali tko je zapravo mladi producent. Zapravo, Filip je svoje ime u struci izgradio u SAD-u gdje je surađivao s brojnim svjetskim zvijezdama trap scene. Prvi suradnik bio mu je upravo slavni DJ Paul iz Three 6 Mafia, vlasnik Oscara za najbolju pjesmu "It’s Hard Out Here For a Pimp".

1/20

Osim s njim, radio je Filip i s reperom Travisom Scottom koji je poznat po vezi s reality zvijezdom Kylie Jenner. S njim je radio na hitu "No Bystanders" te na albumu "Astroworld" koji je bio nominiran i za nagradu Grammy.

Radio je također i s Futureom, Young Thugom, Chris Brownom, Migosima, Sheck Wesom, Metro Boominom, kao i pokojnim Juice WRLD-om, za kojeg je isticao da su bili veliki prijatelji.

VEZANI ČLANCI

Filip već sedam godina živi na relaciji Zagreb - Los Angeles, od kada je dobio američku vizu. Prijatelj mu je i Arian Vuica, sin Alke Vuice, s kojim je Ella surađivala na svom albumu 'Alterella' pa mnogi sumnjaju da su se tako i upoznali. 

Podsjetimo, posjetitelji koji su bili blizu Elle i Filipa u Areni kazali su da su izgledali vrlo prisno. Fotografije možete pogledati OVDJE. - Bili su prisni i držali su se za ruke. Izgledali su sretno i veselo - rekla je čitateljica za 24 sata.

Ella je sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko storyja na Instagramu, a u njima je pokazala kako je u Arenu stigla u društvu Filipa i Alke Vuice.

VIDEO Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro…'

Komentara 6

AN
AntePortas9
17:23 11.02.2024.

Nosi im kofere?

ML
mladineo
20:12 11.02.2024.

marcellus , Kakve veze ima Ella sa tvoje četiri zadnje riječi u komentu , niđe veze. Neće to na duge staze , dečko će se malo zabavit .

MA
marcellus
17:35 11.02.2024.

Zašto se sve te turboemancipirane megafeministice samo gledaju dobro udat, a ni jedna nije završila ozbiljnu školu niti se ikad u životu bavila nečim pametnim, pravom, znanošću, programiranjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije