Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na N1

Tihomir Ladišić ljubi lijepu meteorologinju Teu Blažević

Foto: Pixsell
1/4
28.02.2018.
u 18:30

Par je u vezi već dvije godine, a prvi put su uhvaćeni zajedno na otvaranju ZagrebDoxa.

Nova ljubav rodila se na hodnicima N1 televizije.

Urednik i voditelj Tihomir Ladišić i voditeljica vremenske prognoze Tea Blažević zaljubili su se  prije dvije godine, piše Gloria. Par je prvi put u javnosti snimljen nedavno na premijeri dokumentarca "Preko svih granica" koji se prikazao na otvorenju ovogodišnjeg ZagrebDoxa.

Tea se nedavno vratila s godišnjeg odmora koji je provela na Tajlandu u društvu prijatelja, a Tihomir nije bio s njom. Lijepa meteorologinja samohrana je majka osmogodišnje Laure, a Tihomir Ladišić iz prošlog braka ima 21-godišnjeg sina Leona.

1/17

Komentara 20

KR
kruti209
20:06 28.02.2018.

jugosfera na N1 dejstvuje na najjače

OV
ovrhovršitelj
00:16 01.03.2018.

I tata bi sine....

ZK
zlatko.kustosjanac
21:51 28.02.2018.

Bila je sa "prijateljem" (to se sada tako veli?) na godišnjem na Tajlandu? Kak se nikad nisam sjetil da ženu pošaljem na godišnji sa prijateljem,nego sam stalno ja išao sa njom.Znam,ja nisam IN:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije