Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

U kuću je stigao novi stanar - plesač Jure iz Omiša!

Jure Kelava
Foto: RTL
27.02.2018.
u 18:16

"Život za mene nije natjecanje već samba", rekao je šarmantni Jure. U Big Brother kuću bi volio ponijeti aparat za brijanje, pastu za zube i četkicu, te srce puno života.

Big Brother je dobio novog stanara, plesača Juru Kelavu, koji se odlučio okušati u avanturi popularnog reality showa Big Brother. Jure je rođen 1951. godine u Omišu, te je tako postao najstariji stanar. Simpatični Jure po zanimanju je strojarski tehničar.

U slobodno vrijeme bavi se plesanjem, glumom, pisanjem, šahom, kiparstvom, te izrađuje razne figurice od drveta i kamena. Simpatični Dalmatinac smatra da je bolji od drugih jer drugačije gleda na život. "Život za mene nije natjecanje već samba", rekao je šarmantni Jure. U Big Brother kuću bi volio ponijeti aparat za brijanje, pastu za zube i četkicu, te srce puno života. Jure bi volio živjeti u Big Brother kući s onim ljudima koji imaju veliko srce i puni su ljubavi i razumijevanja. 

Inače, šira javnost Juru je upoznala prije dvije godine, kada je nastupio na "Supertalentu" Nove Tv. Tada je plesao na "Rivers Of Babylon" grupe Boney M. i pokušao sa striptizom, no žiri je vrlo brzo stisnuo četiri X-a i prekinuo njegov nastup. 

Lani je ponovno pokušao plesati u Supertalentu, no nije imao uspjeha ni pod maskom i imenom Prince George:

Ključne riječi

Komentara 3

U1
ursus_1212
20:01 27.02.2018.

Bolje ne može biti hahaha

RI
rikavac
21:56 27.02.2018.

fujj bljakk

MI
midea
12:27 01.03.2018.

Dno dna , emisija za retardirane Hrvate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije