Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne miri se s njegovim odlaskom

Tihana Harapin o životu bez supruga: 'Hvalila sam se da se dobro držim'

Zagreb: Tihana Harapin Zalepugin na kavi u centru grada
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/12
31.10.2023.
u 17:17

Tihana se još na život bez Saše nije priviknula, a otkrila je i kako ju je mjesec dana nakon njegovog odlaska nazvala diva Josipa Lisac te su njih dvije dugo razgovarale

Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica Tihana Harapin Zalepugin (71) još uvijek se ne može pomiriti s odlaskom svog voljenog supruga, legendarnog televizijskog voditelja Saše Zalepugina. Saša je preminuo 25. studenog prošle godine u 91. godini života od posljedica moždanog udara, a sve do siječnja njegovu urnu Tihana je čuvala u njihovom domu, na Sašinom radnom stolu. No, onda ju je odnijela na Mirogoj i tamo položila. Za Story je sada progovorila o životu nakon njegove smrti.

- Posljednja godina bila je prepuna emotivnih uspona i padova. Ovu drugu emociju nastojim sve više držati u svoja četiri zida i komunicirati s ljudima, a da ih ne opterećujem vlastitom boli. Ne smijem biti nepoželjna, naporna, zatvorena. Ljeto sam hrabro provela u mjestu naše velike sreće, odlazila ondje gdje je volio plivati, gdje mi se hvalio kako može i hoće. Uglavnom, moje suze vidjeli su samo rijetki. Fotografirala sam se i hvalila po društvenim mrežama da se dobro držim. Znam da su mi neki zamjerili takav pristup, ali i moj je ego tražio malo dodatnih impulsa - kazala je modna agentica. 

Zagreb: Tihana Harapin Zalepugin na kavi u centru grada
1/21

Tihana se još na život bez Saše nije priviknula, a otkrila je i kako ju je mjesec dana nakon njegovog odlaska nazvala diva Josipa Lisac te su njih dvije dugo razgovarale. Modna agentica kaže kako ju je Josipin poziv iznenadio, ali i obradovao jer ju ona može razumjeti. Već je ranije govorila kako joj je teško pao Božić, jer je to prvi koji je morala provesti bez Saše, a otkrila je i kako je za Novu godinu otišla u hotel Esplanade sa psićem Mini.

Tim je potezom željela zaštititi Mini od uznemirujućih zvukova vatrometa, a i sebe. Da je ostala kod kuće, kaže Tihana, ne bi preživjela. Podsjetimo, Zalepugin je sredinom listopada doživio moždani udar nakon čega su ga liječnici na KBC-u Rebru stavili u indiciranu komu. Ništa, odala nam je njegova supruga Tihana, tog jutra nije ukazivalo na to da sa zdravljem njezinog supruga nešto nije kako treba. Sve dok se odjednom nije srušio. 

VEZANI ČLANCI

I ovo je ljeto provela na Hvaru, baš kako su njih dvoje zajedno to uvijek činili. U društvu dragih prijatelja modna agentica proslavila je rođendan pokojnog supruga i objavila je nekoliko fotografija na društvenim mrežama i pokazala u čijem je društvu bila. - Tvoj dan rođenja obilježen - možeš biti ponosan na svoju Tišu - napisala je Tihana uz fotografiju na kojoj je pozirala u crno - bijeloj kombinaciji, a na drugoj fotki je objavila kako su u njezinom društvu na proslavi bile i televizijske voditeljice Nada i Mirta Šurjak

Hvar je bio njihovo posebno mjesto i u mjestu Vrisnik su se prvi put upoznali 1975. godine. Kada je tek stigla na Hvar Tihana je objavila i fotografiju mjesta na kojem su se prvi put sreli.

- Stepenice gdje su nam se pogledi  sreli 1977.godine, Hvar - ti režiser, ja model -  sve je isto, ali nema nas - napisala je Tihana uz fotografiju.  Ljubav im se na kraju dogodila 13 godina kasnije, te su se vjenčali 1992. godine.  Saša je tada radio kao režiser revija na Modefestu, a ona je bila jedna od manekenki koja je nosila reviju na Hvaru. Saša je tada slovio za velikog šarmera, no Tihana je umjesto na ljubav bila fokusirana na svoju manekensku karijeru. Njihov odnos isprva je bio na distanci, a kemiju koja se dogodila među njima bilo je teško sakriti. Ipak, trebalo im je punih 13 godina da priznaju svoje osjećaje i shvate da su stvoreni jedan za drugoga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije