Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Jedna osoba napušta show: 'Ovaj nam je ciklus teško pao, na posljednjem treningu smo i plakali'

Foto: RTL
1/22
31.10.2023.
u 16:13

Natjecatelja je sve manje, ulozi su sve veći, a tko će svoju borbu nastaviti kod kuće sa svojim najmilijima doznat ćemo u novoj epizodi.

Danas će jedna osoba napustiti 'Život na vagi', a iz gubitničkog tima bit će ugroženi svi koji se budu našli ispod žute linije koja spašava samo najbolji rezultat - sigurna je samo Ljube iz crvenog tima koja ima imunitet dok plavci imaju dva kilograma prednosti na vaganju, što su osvojili u velikom izazovu.

"Ovaj nam je ciklus teško pao, na posljednjem treningu prije vaganja smo i plakali, nikako nam nije bio dobar ciklus. Izgubili smo i taj veliki izazov tako da nismo baš samouvjereni prije vaganja", rekao je Mislav Šepić i dodao: "Plavci imaju malo bolju prednost; snažniji su, brži i mlađi." No kapetan plavog tima nije pretjerano optimističan prenosi RTL. "Ne mogu reći da je atmosfera u timu ni napeta ni opuštena, ali ja sam vrlo napet. Ne znam što ovaj tjedan donosi i kakvi bi rezultati mogli biti", zaključio je Martin.

VEZANI ČLANCI:

Natjecatelja je sve manje, ulozi su sve veći, a tko će svoju borbu nastaviti kod kuće sa svojim najmilijima - ne propustite pogledati u 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi'. Pogledajte je već sada na platformi Voyo.

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije