Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

The Miceks otišli u 'Mrak'

The Miceks
Foto: Promo
1/3
12.03.2019.
u 13:22

- Teško je danas izabrati pjesmu za singl ako svirate rock 'n' roll jer gitare nisu omiljene na našim radijima. No, ovo je jedna melodična pjesma, plesna i energična, pitkog refrena i govori o tome kako svi tražimo svjetlo, izlaz iz mraka u kojem živimo, a izlaz je jedino ljubav. - kazao je Kraljić

Miljenici zagrebačke publike, grupa The Miceks, predvođena legendarnim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom, za svoj novi singl s albuma prvijenca 'Ljubav, voda i sloboda' odabrala je pjesmu 'Mrak' za koju je snimljen i video spot.

Zagrebački bend The Miceks odnedvno su ponosni vlasnici svog albuma prvijenca naslovljenog 'Ljubav, voda i sloboda' s kojeg su dosad skinuli singlove „Jesus, Stonesi i Ramonesi“, „Mr. Boong“, „Meksiko“ i „Volim kada si tu“. Njihove pjesme nadahnute su melodičnim, plesnim rock 'n' rollom dok tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici te Pips Chips i Videoclips.

Pjesma 'Mrak' odabrana je za novi singl s albuma 'Ljubav, voda i sloboda' za koju je snimljen prateći video spot!

U spotu su korišteni materijali s koncerata The Miceksa: Brijačnica, Rock Off Rijeka, nastup na Šalati kao predgrupa Psihomodo Popu, Beer fest, Marin fest Vinkovci, Split Blues festival te s nastupa u brojnim klubovima u Sloveniji i kod nas, ponajviše u Zagrebu jer su miljenici zagrebačke publike.

Snimatelj videa za singl 'Mrak' je Siniša Padovan Kićo, a režiju potpisuje svestrani i izuzetno talentirani Alen Kraljić Kralja koji je i autor pjesme o kojoj je rekao:

- Teško je danas izabrati pjesmu za singl ako svirate rock 'n' roll jer gitare nisu omiljene na našim radijima. No, ovo je jedna melodična pjesma, plesna i energična, pitkog refrena i govori o tome kako svi tražimo svjetlo, izlaz iz mraka u kojem živimo, a izlaz je jedino ljubav - kazao je Kraljić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije