Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alen Kraljić - Kralja

Povratak na glazbenu scenu: Legendarni gitarist Pipsa ima novi bend!

 THE MICEKSI
Foto: PR FOTO
13.07.2016.
u 13:44

The Miceks su novo ime na sceni koje obilježava čvrsti i moderni rock zvuk. Pjesme su Kraljino autorsko djelo. Kako sam autor kaže: sve je to ljubav, voda i sloboda

Poznati hrvatski gitarist Alen Kraljić - Kralja, vratio se na glazbenu rock scenu s novim bendom The Miceks. 

Kralja je afirmaciju stekao u Pips Chips and Video Clips gdje je izbrusio i svoje skladateljsko umijeće,  a svoju rokersku reputaciju učvrstio je kao član benda Majki, Bare i Plaćenici kao i bendova The Sale of Joy. 

The Miceks su novo ime na sceni koje obilježava čvrsti i moderni rock zvuk. Pjesme su Kraljino autorsko djelo.  Kako sam autor kaže: sve je to ljubav, voda i sloboda.

Bend uz Kralju čine mladi ali već iskusni rock glazbenici koji su svojom svirkom pred publikom već dokazali kako se  ravnopravno mogu nositi sa Kraljinim rock iskustvom. 
The Micekse čine: Kralja (gitara), Bruno (gitara),Gigi (bas), Benjamin (bubnjevi) i Marko (vokal).

Više o The Miceksima pogledajte na Facebook stranici.

>>Cirkus boja, ljudi i zvukova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije