Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brine ga zahvat

Teški i neizvjesni dani našeg glumca: 'Dva puta su mi odgodili operaciju tumora'

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/2
02.04.2020.
u 11:57

Televizijski i kazališni glumac Velimir Čokljat proživljava najteže dane. Zbog epidemije koronavirusa odgođena mu je operacija tumora pa su sad pred njim dani strepnje i neizvjesnosti.

Glumac satiričkog kazališta Kerempuh i zvijezda domaćih sapunica Velimir Čokljat trenutno proživljava najteže dane. Zbog epidemije koronavirusa zatočen je kod kuće, a cijela situacija uzrokovala je i odgađanje operacije kojoj je trebao biti podvrgnut. Čokljat je, naime, obolio od karcinoma kojeg treba operativno odstraniti.

- Prvi zahvat bio je dogovoren za 9. ožujka, pa su ga zbog korone odgodili za 26. ožujka. Kako je virus uzeo maha, tek sad se ne zna kad će me operirati - kazao je glumac za 24 sata.

20.11.2009, Zagreb, Hrvatska - Povodom obiljezavanja 20 godina karijere Miroslav Skoro odrzao je koncert u zagrebackoj Areni. Kao gost nastupio je njegov sin Matija Skoro. Glumac u seriji Najbolje godine Velimir Cokljat. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

U moru loših vijesti dobra je ta da u njegovom slučaju karcinom nije metastazirao. Brine ga zahvat, ali u njegovu odgađanju vidi i pozitivnu stranu. Da je, naime, dramatično i hitno, svjestan je da bi ga operirali bez obzira na koronu. Stoga nije zabrinut radi spoznaje da su liječnici procijenili da se s operacijom može čekati.

– Prije ili kasnije, mora se maknuti, odstraniti. Dok ne odrede datum, okrenuo sam se alternativi, prirodnim lijekovima – rekao je Čokljak koji je prije par godina gledatelje Nove TV oduševio ulogom Đuke Lotara iz serije “Najbolje godine“. Velimir se trenutno kao i većina ljudi nalazi u kućnoj izolaciji gdje vrijeme provodi gledajući filmove i informativne emisije, a izolacija mu ne pada teško.

- U jednom periodu sam puno igrao, pa nisam imao vremena posvetiti se sebi. Živio sam svoje likove, odigrao ih više od 120 i prilično se namučio. Baš zato što sam igrao druge ljude, dugo nisam imao vremena za sebe. Sad imam i nastojim ga kvalitetno koristiti – zaključuje Čokljat.

Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

Ključne riječi

Komentara 3

GO
goldi
19:14 02.04.2020.

S obzirom da je op. odgođena mislim da se radi o kožnom tumoru koji svakako može pričekati i nekoliko mjeseci , čim netko spomene karcinom svi se postave na stražnje noge i počinju paljbom po "neodgovornim"liječnicima.Svakako bi trebalo poslušati ii drugu stranu a ne ovako burno odreagirati na naslov članka koji je bez veze.

CV
cvikcange
12:47 02.04.2020.

Čekao sam 2 i pol godine OP srca s već postojećom anamnezom nekoliko godina ranije odstranjenog tumora. I nikom ništa. Puno godina prije ove i prethodne vlade. O pok roditeljima bolje da ne pišem koliko sam potrošio vremena i novaca samo da ih spasim.Tak da, prijatelju, ostani doma jer je čišće, u bolnici možeš pokupiti i bakteriju i virus, očito je nalaz kao i prije određivanja datuma OPa. Sretno! Proći će i to.

DR
Draš
12:19 02.04.2020.

Ako odgoda operacije zbog panike oko virusa dođe nekoga glave,ide li taj u statistiku kao žrtva virusa ili tumora?Hoče li "stožer" preuzeti i za to zasluge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije