Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znala za to

Sa suzama u očima Mojmira je sinoć odjavila RTL Direkt: 'Žao mi je'

Foto: RTL
1/3
02.04.2020.
u 09:40

Na kraju RTL Direkta pušten je prilog u kojem Mojmiri brojne poznate osobe čestitatju imendan, a ona se na kraju gledateljima ispričala jer nije znala da će taj prilog biti pušten i sve je zamolila da joj prestanu čestitati imendan.

U utorak navečer, dok je odjavljivala RTL Direkt, Mojmira Pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan.

Njezin šef Zoran Šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije RTL Direkta odlučio je ispraviti tu nepravdu. Bez Mojmirina znanja na kraju sinoćnjeg RTL Direkta pustili su prilog u kojem Šprajc, Jelena Rozga, Janko Popović Volarić, Mirela Holy i brojni drugi čestitaju Mojmiri imendan.

– Draga Mojmira, ništa nas ovih posljednjih dana, tjedana pa ni mjeseci nije potreslo kao tvoja odjava u Direktu da ti tvoj dan, imendan, jučer nitko nije čestitao. U ime svih nas iz '60 i neke koji smo znali da postoje Mojmira ili Mojmir, ali nismo znali da postoji Mojmirovo i Mojmirino, sretan ti tvoj dan – rekao je u videoporuci Šprajc. Pjevačica Jelena Rozga zamolila je Mojmiru da im svima oprosti.

Suze smijalice otkrile su koliko je ovaj prilog iznenadio Mojmiru koja je odjavljujući emisiju kroza smijeh i suze rekla: – Žao mi je, nisam znala da će ovo biti u emisiji, hvala svima što su mi čestitali imendan i molim sve da mi prestanu čestitati imendan. 

 

 

Komentara 153

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:01 02.04.2020.

RTL? Uklonjen sa liste programa prije 8 godina.

ST
stefj
09:49 02.04.2020.

Ah, taj RTL je isto postala šund televizija. Reklamira se u stilu Maje Šuput, Severine i sličnih...

ZE
Zekonja
10:08 02.04.2020.

Cudni ljudi cudnog imena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije