Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Tarapana u lovu na meka ženska srca

Tarapana
Foto: Promo
1/5
08.06.2017.
u 12:44

Kad netko kaže da je Tarapana u lovu na meka ženska srca, ne može biti više u pravu. A i ime Tarapana smo dobro odabrali, volimo iza sebe na koncertima ostaviti pravu tarapanu, kaže pjevač grupe Frano Pehar.

Kao jedan od najatraktivnijih domaćih bendova, Tarapana ne prestaje s osvajanjem djevojaka. Upravo su objavili video spot za novu pjesmu slatkih ljubavnih stihova "Ona spava" namijenjenu ženskim srcima.

- Dovoljno smo mladi da si možemo dopustiti da radimo isključivo ono što volimo. Svi zajedno smo se i okupili kao prijatelji i glazbenici, a sve što radimo, radimo sa srcem. Kad netko kaže da je Tarapana u lovu na meka ženska srca, ne može biti više u pravu. A i ime Tarapana smo dobro odabrali, volimo iza sebe na koncertima ostaviti pravu tarapanu, kaže pjevač grupe Frano Pehar.

Nakon sjajnog klupskog hita "Tebi u inat" s Nives Celzijus, koji ih je i vinuo u zvjezdanu orbitu, a potom dueta sa sexy Učiteljicama, te ljubavnom baladom za prvi ples mladenaca "Vidim te u bijelom" ovi zgodni momci pažljivim odabirom pjesama doista žele postati miljenici domaće ženske publike.

Nova pjesma "Ona spava" njihova je nova ljubavna poruka, ali i glazbena potraga za vlastitim djevojkama budući da su i dalje solo. Zato djevojke - nekoj sretnici dečko iz Tarapane može biti pravi osvojeni trofej.
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije