Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HIT

Seksi Učiteljice pokazale kako se to radi

Učiteljice
Foto: Promo
1/6
05.06.2017.
u 12:17

Najveća nam je nagrada naša publika, a ovoga puta u spotu smo pokazale i malo više od očekivanog. Ljeto je, svi su ludi, veseli, zabavljaju se, pa tako i mi, istaknula je uz smijeh pjevačica Učiteljica Matea Tisaj.

Seksi Učiteljice i novim spotom "Tako se to radi" pokazuju zašto su prava hrvatska YouTube atrakcija. Ove tri zgodne pjevačice u samo tri godine postojanja postale su treće najpopularnije YouTube zvijezde iz Hrvatske s više od 120 milijuna pregleda, odmah nakon Severine i Jelene Rozge.

Njihovi atraktivni videospotovi, moderne brze pjesme popularnog klupskog ritma, kao i vokalne suradnje s mnogim zvijezdama u regiji, pokazali su se kao dobitna kombinacija na domaćoj estradi. U novom spotu istaknule su konačno do sada prikrivane lijepe ženske atribute, na radost brojnih obožavatelja. A i njihove obožavateljice će itekako doći na svoje budući da je pjesma "Tako se to radi" snimljena u suradnji s popularnim njemačkim DJ-em Mateom.

– Za razliku od mnogih naših dragih kolegica koje su mnogo češće u medijima, mi smo od početka krenule težim putem. Svu našu energiju, s našim producentima i autorima Bojanom Dragojevićem i Dušanom Bačićem, ulagale smo u isključivo naše pjesme, spotove i vatrenu atmosferu na svim koncertima gdje smo nastupale. Kao što vidite, uspjele smo i na taj način jer mediji znaju prepoznati kad je nešto dobro i kvalitetno. Najveća nam je nagrada naša publika, a ovoga puta u spotu smo pokazale i malo više od očekivanog. Ljeto je, svi su ludi, veseli, zabavljaju se, pa tako i mi, istaknula je uz smijeh pjevačica Učiteljica Matea Tisaj.  

Nakon velikih hitova "Generale" - dueta sa Severinom, "Luda kuća" i "Dunav", Učiteljice samouvjereno najavljuju još jedan, pravi osvježavajući brzi ljetni hit, što će biti izvrsna najava njihova albuma početkom rujna.
 

Komentara 6

Avatar Dr Evil
Dr Evil
15:06 05.06.2017.

Drugarice

KA
kažemja
13:08 05.06.2017.

Obične cajkuše !

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:54 05.06.2017.

Čemu ti narodnjaci????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije