Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLEKTIV O KOJEM SE PRIČA

Svjetska senzacija dolazi u Hrvatsku!

Postmodern Jukebox
Foto: Promo
1/4
05.01.2017.
u 15:34

Najava turneje stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike. Postmodern Jukebox kreće na europsku turneju 27.veljače 2017., a zagrebački koncert dogovoren je za 31.03.2017. u Domu Sportova (sva mjesta su sjedeća).

Nakon rasprodane turneje u 2016. godini Scott Bradlee's Postmodern Jukebox se na zahtjev publike vraća u Europu i ove godine, sa svojim prepoznatljivim ''vintage'' načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rok pjesama.

Najava turneje stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike.
Postmodern Jukebox kreće na europsku turneju 27.veljače 2017., a zagrebački koncert dogovoren je za 31.03.2017. u Domu Sportova (sva mjesta su sjedeća).

Ulaznice se nalaze u prodaji po cijenama od: tribina 190 kn, parter 2 - 220 kn, parter 1 - 240 kn, na prodajnim mjestima sustava Ticketshop, kao i na: http://ticketshop.hr/hr/e/scott-bradlees-postmodern-jukebox/1055/

Osim spomenutih cijena ulaznica u prodaji se također nalazi i ograničeni broj ulaznica VIP Silver po cijeni od 450 kn, a uključuje suvenir akreditaciju, katalog, poklon i rezervirano mjesto. Uz te ulaznice za najveće obožavatelje, u prodaji će se naći i vrlo mali broj VIP Gold ulaznica, po cijeni od 900 kn, dok one uključuju cijeli paket Vip Silver ulaznica, ali i Meet & Greet s izvođačima.

Novi spot svakog tjedna

Postmodern Jukebox, stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima preko 70, u proteklih nekoliko godina imao je preko 500 milijuna pregleda na Youtube-u, kao i dva milijuna pratitelja, nastupao je u emisiji „Good Morning America“, bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo preko stotinu koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta.

Oduševljene nisu krili ni svjetski poznati glazbenici, baš kao ni strani mediji ! Bradlee je promijenio aranžman rock hita grupe Radiohead „Creep“ i pretvorio ga u laganu baladu koja je imala preko 19.5 milijuna pregleda i proglašena je jednom od „9 najboljih viralnih obrada u 2015“ od strane People magazina. Višestruka dobitnica nagrade Grammy, Lorde, oduševljena je „vintage“ obradom njenog hit singla „Royals“ koji je pregledan preko 15.9 milijuna puta.

Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije