Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPALI JE U KOMENTARIMA

Suprugu poznatog pjevača prozvali zbog neprimjerenog odijevanja: 'Sramota'

Jovana Joksimović
Foto: Instagram
1/5
14.02.2020.
u 17:01

No, lijepa voditeljica sad se s tim dobro našalila na Instagramu.

Suprugu popularnog srpskog pjevača Željka Joksimovića, Jovanu, pratitelji su prije nekoliko dana napali u komentarima. Naime, Jovana je objavila fotografiju na kojoj se nalazi s kolegom Srđanom Predojevićem s kojim vodi televizijsku emisiju "Jutro s Jovanom i Srđanom", a gledateljima je odmah za oko zapala njezina kratka suknja.

Neki su je gledatelji prozvali zbog toga što emisiju vodi u minici

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Možda još malo kraća suknja, sramota", "Možda pokušava voditi emisiju i nogama, možda sutra dođe i u donjem vešu. Lijepo je biti lijep, ali ne treba pretjerivati", pisali su u komentarima. 

No, lijepa voditeljica sad se s tim dobro našalila na Instagramu. Objavila je novu fotografiju na kojoj je u bijelom odijelu uz opis: "Da ne bude da sam stalno u minićima". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da ne bude da sam stalno u minićima...😂😂😂

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

"Ti si lijepa i u 'vreći'", "U čemu god, uvijek sa stilom.. A minići ne stoje vulgarno ženama takve građe", "E baš te briga što drugi pišu", pisali su joj pratitelji. 

 

Komentara 14

HO
horton
17:49 14.02.2020.

Dajte još ovakvih vijesti, ova je tako dobra da je mislim pročitati još jednom kasnije.

IG
Igggy
17:53 14.02.2020.

Ovo je ključna vijest!

PR
protin
18:09 14.02.2020.

Nebitno za hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije