Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmak od glazbe

Veliki preokret za Željka Joksimovića, od ožujka pokreće unosan biznis

Foto: Instagram
1/6
31.01.2020.
u 20:55

Pjevač će pokrenuti tri televizije, jednu s dječjim sadržajem, drugu sa zabavnim i treća će biti zdravstvene televizija.

Popularni glazbenik Željko Joksimović u 2020. godinu ulazi s novim poslovnim planovima koji nisu vezani uz glazbu nego su više vezani uz sektor u kojem radi njegova supruga, voditeljica Jovana Joksimović.

Naime, Joksimović pokreće tri televizije ovog ožujka, jednu sa sadržajem koji će biti namijenjen za djecu, drugu će televizija imati zabavni program,  a treća je zdravstvena televizija. 

- Dječja će pokrivati teme iz obrazovanja, znanosti, ranog razvoja, imat će zanimljiv zabavno-dječji sadržaj, neke originalne, dinamične i popularne emisije. Zabavna će imati mnoštvo kvalitetnog glazbeno-zabavnog programa, voditelja koji su poznati i priznati u svojim segmentima i pružamo nešto što se do sada nije moglo vidjeti na televiziji  rekao je Joksimović za Gloriju.  Dodao je kako će zdravstvena  televizija obrađivati teme konvencionalne i alternativne medicine, mentalnog zdravlja, tjelovježbe...

Njegovi prijatelji ovog ljeta su već najavili kako se glazbenik ozbiljno namjerava baciti u televizijski posao i poručili su kako od 
njega gledatelji mogu očekivati kvalitetan sadržaj jer svemu što radi on se posvećuje 100 posto i vjeruju da će tako biti i s tri televizije koje pokreće. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije