Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA

Srpski mediji: Goran Bogdan glumit će legendarnog pjevača u filmu koji producira Joksimović

Goran Bogdan
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
29.01.2020.
u 11:50

– Mjesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao igrati Tomu. U sljedećim danima bit će objavljeno da je ulogu dobio Goran Bogdan. On može na pravi način prikazati takvu ličnost kao što je bio Zdravković – kazao je izvor

Goran Bogdan trebao bi glumiti glavnu ulogu u filmu i seriji "Toma", koji će pratiti karijeru i život poznatog srpskog pjevača i boema Tome Zdravkovića, piše Kurir. 

Ovaj projekt bit će filmski prvijenac Željka Joksimovića koji će producirati film. 

– Mjesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao igrati Tomu. U sljedećim danima bit će objavljeno da je ulogu dobio Goran Bogdan. On može na pravi način prikazati takvu ličnost kao što je bio Zdravković. Toma je imao teško djetinjstvo, živio je burno kao što je i opisao i u svojim pjesmama – rekao je sugovornik blizak produkciji. Film ''Toma'', nastao po scenariju Nikole Pejakovića, pjevač je pripremao godinu i pol dana, a navodno neće glumiti u njemu.

Joksimović i njegovi suradnici još traže tko će igrati Silvanu Armenulić.

– Za Silvanu konkurira nekoliko glumica, a možda na kraju tu ulogu odigra i neka pjevačica. Casting je i dalje u tijeku i autori su na mukama. Željko jedva čeka da krene snimanje filma na kojem je radio gotovo godinu i pol dana. On sam neće se okušati kao glumac – zaključio je sugovornik. 

Jedan od najvećih boema ženio se nekoliko puta, a smirio se pokraj supruge Gordane, koja je u izjavama za medije isticala da je ponosna što su Željko Joksimović i njegov menadžer Bane Obradović odlučili snimiti film o njezinu suprugu.

Ključne riječi

Komentara 1

KB
kbr
12:25 29.01.2020.

dobro se taj slizao u belgradu, neka ga tamo, ne mora se ni vraćat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije