Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotografije

Supruga bivšeg dinamovca pokazala kako izgleda kućni test na koronu i objavila rezultate

Foto: Instagram
1/5
03.12.2020.
u 12:40

Naime, nabavila je kućni test te odlučila provjeriti je li zaražena. Riječ je o brzom antigenskom testu koji nalikuje na test za trudnoću.

Marta Fernandes, supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca Juniora Fernandesa, na Instagramu je objavila da se na koronavirus testirala kod kuće. Naime, nabavila je kućni test te odlučila tako provjeriti je li zaražena. Riječ je o brzom antigenskom testu koji nalikuje na test za trudnoću. 

Uz prvu fotografiju na kojoj je pokazala zapakirani test napisala je: 'Idemo se testirati.'

Foto: Instagram

Na drugoj je pokazala rezultate. ''Negativna sam'', stoji uz objavu slike rezultata testa.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Fernandes se nedavno oglasila na društvenim mrežama oko poreznog duga.  Naime, Porezna uprava objavila je kako su dužni 215 tisuća kuna. Marta je tada odlučila otkriti o čemu je točno riječ i zašto su se našli na toj listi. 

"Radi se o porezu na nekretninu koja je kupljena preko agencije za nekretnine. Mi smo vrlo rado htjeli platiti porez te je upravo i zbog toga Junior bio u RH preko ljeta i na Poreznoj, na kojoj su mu rekli kako je referentica zadužena za njegov slučaj na godišnjem odmoru te da će se vratiti za dva do tri tjedna. Moj je suprug nogometaš koji ne igra u RH, ne igra čak ni na istom kontinentu, što je itekako javno poznato. Upravo iz tog razloga on jednostavno nije u mogućnosti dolaziti u RH kako bi doznao je li netko napokon odradio svoj posao, posebno u ovo doba kada su putovanja maksimalno otežana. Nisam ja to mogla preuzeti jer su inzistirali da on dođe osobno", napisala je i nastavila:

"Bez ikakvih upozorenja našli smo se na listi poreznih dužnika iako smo u nekoliko navrata tražili informaciju o iznosu koji je potrebno platiti te čak i osobno dolazili u Poreznu upravu kako bismo to riješili prije nego što napustimo RH. Nažalost, ovo je samo još jedan dokaz kako birokracija ne radi uvijek u skladu s propisima već zbog svoje neorganiziranosti dovodi ljude i obitelji u neugodne situacije. Ovo nije jedina nekretnina koju suprug i ja posjedujemo u RH, gdje planiramo i živjeti, te nam nikada nije palo na pamet izbjegavati svoje građanske obaveze. Uostalom, kao što se može vidjeti prema instituciji koja je i pustila ove liste van, mi nemamo nikakvih drugih dugovanja prema RH", zaključila je Fernandes.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:43 03.12.2020.

Svaka čast dami na velikom uspjehu, uhvatila si ga, bravo čestitam, sada mudar predbračni ugovor! Ima da budeš uzor našim budućim damama! Bolje uložiti u sise nego u obrazovanje!

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
13:35 03.12.2020.

I sok od jabuka i vino POZITIVNI na taj test! A na PCR koza,papaja,mango,motorno ulje.....

DE
DeepState
13:08 03.12.2020.

provincijo i Bogu si teška. Odličan materijal za Krelžu Brešana ili Nušića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije