Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'imposteri'

Štulić uputio bijesnu poruku: 'Jadni su i bolesni, liječe svoje komplekse na tuđi račun'

Branimir Johnny Štulić
Foto: Youtube Screenshot
1/4
15.07.2020.
u 20:15

- Branimir Štulić (ili kao Azra) nema nijednu Facebook stranicu; hiljadu postojećih su otvorili jadni i bolesni imposteri koji liječe svoje komplekse na tuđi račun, a Facebook neće da ih zatvara upravo zbog toga - napisao je Štulić na YouTubeu, koristeći velika slova

Branimir Štulić Johnny posljednje vrijeme redovito na svom YouTube profilu Petrović Petar redovito fanovima piše razne poruke, a u posljednjoj se obrušio na one koji su u njegovo ime otvorili stranice na Facebooku. 

- Branimir Štulić (ili kao Azra) nema nijednu Facebook stranicu; hiljadu postojećih su otvorili jadni i bolesni imposteri koji liječe svoje komplekse na tuđi račun, a Facebook neće da ih zatvara upravo zbog toga - napisao je Štulić na YouTubeu, koristeći velika slova. 

Foto: YouTube

Podsjetimo, Štulić je razveselio fanove Azre kada je na svom kanalu konačno počeo objavljivati Azrine snimke koje dotad nisu bile dostupe na YouTubeu, a kanal koristi i za obračune s neistomišljenicima i bivšim kolegama, pa je tako nedavno napao Boris Leinera, koji je u svojoj autobiografiji pisao o brojnim događajima sa Štulićem, s kojim je svirao u Azri. 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar jeremija1
jeremija1
20:57 15.07.2020.

u svoj svojoj "pameti" je poslije 30 let skužil da fali pozornosti i da je propustil unovčiti bar nekaj od svojeg stvaralaštva, ali je vlak izgleda projuril. Nije htjel pjevati "Moju domovinu" i umjesto da je to nekak zamutil i šutil poput Bebeka, ljudi bi mu s vremenom zaboravili i danas bi bil zagrebačka i hrvatska rock legenda s daleko većom karizmom od Bebeka ( jer Štulić je ipak domaći dečko za razliku od Sarajlije Bebeka ). Ali ne ; ovaj je otišal u kontru i poistovjetil se sa Srbima ( koji ga isto smatraju za čudaka ili nekaj još gorega, ali im njegova spika ide u prilog pa ga hvale na sve strane ) i više ne može nazad. Vjerovatno mu je žal ali tu više nema pomoći. Kaj se mene tiče, nek još jedanput prevede Ilijadu a usput i Odiseju ; nekak mi se čini da mu je stari prijevod loše ispal :-)

DU
Deleted user
21:38 15.07.2020.

ovaj je odavno skrenio

ČE
četvrti
20:43 15.07.2020.

Zašto sve što čudesno počinje tužno završava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije