Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li je se?

Naša pjevačica natjecala se u Farmi, a sada je neprepoznatljiva i ima devet godina mlađeg dečka

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
15.07.2020.
u 13:51

Nikol je odlučila da svijet šoubiza nije za nju te je napravila potpuni zaokret u životu i preselila se u Veliku Britaniju s devet godina mlađim dečkom, nogometašem Ivanom Šunjićem.

Pjevačica Nikol Bulat bila je članica popularne domaće grupe Feminnem. Mnogi su je i zapamtili po tome, ali i po sudjelovanju u reality showu Farma. Ipak, Nikol je odlučila da svijet šoubiza nije za nju te je napravila potpuni zaokret u životu i preselila se u Veliku Britaniju s devet godina mlađim dečkom, nogometašem Ivanom Šunjićem.

Foto: Instagram screenshot

Nikol je nakon odlaska iz Feminnema završila studij prava i sada radi u struci. Koliko je poznato, do razlaza s grupom Feminem došlo je jer se Nikol htjela isticati i imati drukčiji imidž od Pamele Ramljak i Nede Parmać, što se djevojkama nije sviđalo jer su od početka inzistirale na tome da  se odijevaju slično na nastupima. 

Foto: Instagram screenshot

Nedugo nakon odlaska iz grupe Feminnem Nikol se posvetila fakultetu i poslije poslu, a o njezinu ljubavnom životu malo se toga znalo. 
Ipak, prošle godine otkriveno je da je 32-godišnja Nikol u vezi s devet godina mlađim nogometašem Ivanom Šunjićem. Ivan je tada još uvijek igrao u Dinamu, no talentirani nogometaš otišao je u Birmingham.

Foto: Instagram screenshot

Šunjić i Bulat u stabilnoj su vezi, zajedno su živjeli u stanu na Laništu, ali svoju intimu drže podalje od javnosti. Nakon što je Šunjić prešao u Birmingham City, Nikol je odlučila poći s njim u Veliku Britaniju i sada ondje gradi karijeru. Čini se da je jako zainteresirana za modu te na Instagramu često pozira u luksuznoj odjeći. 

Ključne riječi

Komentara 2

GE
george34
21:11 15.07.2020.

Radi u odvjetnickom uredu?

MT
mtintilinic
14:24 15.07.2020.

Fino si je nos sredila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije