Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subota u sax!-u

Stonesi i Beatlesi u istoj večeri u izvedbi Odrona i Beatles For Sale Acoustic Tribute!

odron
Foto: Promo
19.11.2014.
u 21:55

Odron je rock'n'roll bend iz Zagreba predvođen Bradom iz Psihomodo Popa i Zoranom Čalićem iz Majki

Što se može dogoditi u jednoj večeri kada se udruže pjesme čuvenih Rolling Stonesa i pjesme legendarnih Beatlesa u izvedbi odličnih rock bendova saznajte u Sax!-u ove subote, 22. studenog od 22 sata.

Odron je rock'n'roll bend iz Zagreba predvođen Bradom iz Psihomodo Popa i Zoranom Čalićem iz Majki. Bend je nastao pod utjecajem bluesa, rhythm & bluesa te rock'n'rolla, a izvodi pjesme čuvene grupe The Rolling Stones.

Iza imena Odron kriju se iskusni hrvatski glazbenici: Vlatko Ćavar Brada (Psihomodo Pop) na gitari i kao vokal, Zoran Čalić Zoki (Majke) na gitari, Ljudevit (The Red Roosters) na gitari, usnoj harmonici i kao vokal, Fedor Fischer Feđa na bas gitari, Ivan Frntić na klaviru i kao vokal, Kristian Orešić na bubnjevima te Alceo Marti na saksofonu.

Odronu će se u subotu pridružiti kao predgrupa i sjajan mladi bend Beatles For Sale Acoustic Tribute koji sviraju isključivo u akustičnoj varijanti glazbu legendarne grupe The Beatles iz svih faza. 

Koncert počinje oko 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 20 kuna.A što reći na subotu večer kada uživo možete slušati sve najbolje od Stonesa i Beatlesa?!A što reći na subotu večer kada uživo možete slušati sve najbolje od Stonesa i Beatlesa?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije