Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavit će i rođendan

Stallone našom obalom plovi na jahti koju tjedno plaća 770 tisuća kuna

Foto: Profimedia
1/8
04.07.2019.
u 09:56

Slavni glumac trudio se da njegov dolazak u Hrvatsku ostane u tajnosti, no nije mu sasvim uspjelo jer su ga fotoreporteri i obožavatelji odmah prepoznali.

Sylvester Stallone sa suprugom Jennifer i kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet stigao je jučer u Split.

Slavni glumac trudio se da njegov dolazak u Hrvatsku ostane u tajnosti, no nije mu sasvim uspjelo jer su ga fotoreporteri i obožavatelji odmah prepoznali.

Zvijezda filmova o Rockyju s obitelji plovi na jahti Meiri, a trenutačno su usidreni blizu Šolte. Stalloneova kći Sistine, koja je nedavno proslavila 21. rođendan, pohvalila se na Instagramu snimkama s jahte.

Ova jahta dužine 50 metara može primiti 12 gostiju i čak 10 članova posade, a ima jacuzzi, sobu za masažu, saunu. Sistine je na snimci na Instagramu pokazala i kako jahta ima vodeni tobogan, u čemu na snimci uživa jedan od njenih prijatelja. 

Najam jahte u ovom razdoblju iznosi 105 tisuća eura za tjedan dana, što je oko 770 tisuća kuna. Fotografije jahte pogledajte ovdje.

Za dva dana Stallone slavi i 73. rođendan koji će možda proslaviti upravo na našoj obali. 

Ključne riječi

Komentara 4

OK
okolo
13:48 04.07.2019.

..sly je ostavio lovu, boli to one što hrvatsku malo manje vole..oni bi o "istinskim a zvezdama" iz regiJona koje odnose mrske im kune

Avatar krumpirsky
krumpirsky
11:19 04.07.2019.

baš je vama dal račun kolko košta

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:35 04.07.2019.

A neš ti vijesti. A kad je prdnuo? U pol deset ili u pol devet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije