Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše odrađen posao

Megauspješni, a otpušteni: Evo zbog čega su dobili otkaz

Foto: Pixsell kolaž
1/7
26.01.2019.
u 07:00

Po nekim statistikama, nakon smrti bliske osobe i razvoda, treći najstresniji trenutak u životu. 
Ipak, otkazivanja ugovora nisu pošteđeni ni bogati i slavni.

Otkaz je riječ koja vjerojatno nikome nije draga, osim možda osobi koja je dobila 789 milijuna eura na lutriji i može dati otkaz u tvrtki u kojoj se javljala na telefon i zbunjene korisnike pitala: “Jeste li probali upaliti pa ugasiti računalo?” nekoliko puta dnevno.

U svim ostalim slučajevima to je obično dosta loša vijest. Po nekim statistikama, nakon smrti bliske osobe i razvoda, treći najstresniji trenutak u životu. 
Ipak, otkazivanja ugovora nisu pošteđeni ni bogati i slavni. Njih možda nećete vidjeti kako sjede na rubu pločnika s kartonskim papirom na kojem piše “treba mi novac da prehranim psa”, ali teški karakteri i loše odrađen posao nisu nepoznanica ni u Hollywoodu.


Foto: IPA/PIXSELL

Glumac Charlie Sheen neslavno je otpušten sa snimanja serije “Dva i pol muškarca” zbog problema s alkoholom i drogama. Za vrijeme snimanja serije Sheen je javno uvrijedio producenta showa Chucka Lorrea, ali i baljezgao po Twitteru o tigrovoj krvi te kako je on veliki pobjednik. Nakon svih njegovih skandala, kompanija Warner Brothers uručila mu je otkaz, u pismu od čak 11 stranica u kojem su navedeni svi razlozi zbog kojih je otpušten i u kojem ga se nisu ustručavali nazvati bolesnom osobom. Zbog Sheena je sa serije Anger Managementu u 2013. otpuštena glumica Selma Blair, koja se navodno žalila da se on neprofesionalno ponašao na setu. Kada je Charlie otkrio da Blair govori protiv njega, zaprijetio je da će on otići iz serije ako joj ne daju otkaz. Za nekoliko dana zamijenila ju je glumica Laura Bell Bundy.


Ni Megan Fox nije znala držati jezik za zubima te je rekla da je redatelj Michael Bay, s kojim je radila na filmu Transformeri ,”kao Hitler na setu” i da je “raditi za njega noćna mora”. On ju je i otpustio, na inzistiranje Stevena Spielberga, koji je bio izvršni producent.


Glumica Shannen Doherty otpuštena je sa snimanja serije ‘Beverly Hills 90210’ zbog nasilna ponašanja; naime, glumica je bila poznata po tučnjavama na setu. Svoj otkaz može zahvaliti glumici Tori Spelling, koja je nazvala svog oca Aarona Spellinga, koji je kreirao i producirao seriju, te tužila kolegicu pa su se tamnokosoj Amerikanki zahvalili na suradnji. Glumac Jason Priestly, koji je u seriji glumio Brandona Walsha, u svojim memoarima spomenuo je kako je s Doherty bilo nemoguće raditi od početka. Glumica je navodno, čim je kročila nogom na set, već počela vikati na stručnjakinju za odnose s javnošću jer nisu po nju poslali limuzinu, već samo običan auto. Šuškalo se i da je otpuštena iz serije Charmed jer se konstantno svađala s glumicom Alyssom Milano.

U intervjuu za Entertainment Tonight Doherty je rekla da nije više mogla raditi jer je na setu bilo previše drame i premalo strasti. Glumica Lisa Bonet, koja je u popularnoj humorističnoj seriji ‘Cosbyjev Show’ glumila Denise Huxtable, otkaz je dobila jer je nakon prve sezone zatrudnjela s glazbenikom Lennyjem Kravitzom. Producenti su odlučili da im u seriji ne treba trudnica. Kada je rodila,dopustili su joj da se vrati, no to nije dugo potrajalo. Čak je nisu pozvali ni da se pojavi u zadnjoj epizodi.

Foto: REUTERS


 U listopadu 2017. glumac Kevin Spacey optužen je za seksualno napastovanje maloljetnika. Spacey se ispričao, no ništa nije priznao. Produkcija njegove serije ‘Kuća od karata’ odmah je suspendirana, a Kevin je otpušten. Zbog optužbi za nasilje u obitelji, glumac Columbus Short otpušten je iz hit-serije Scandal. Njegova žena zatražila je zabranu prilaska i tvrdila je da joj je glumac držao nož pod vratom i prijetio joj ubojstvom.


I glumac Danny Masterson, kojeg mnogi poznaju kao Hydea iz serije ‘Lude sedamdesete’, optužen je za seksualno zlostavljanje, pa čak i silovanje. Šuška se da je njegova zlodjela zataškala upravo Scijentološka crkva, čiji je član.

Masterson je u vrijeme kada je pokret #MeToo sve ovo otkrio radio na seriji The Ranch s glumcem Ashtonom Kutcherom iako im je trebalo neko vrijeme, ipak je dobio otkaz u prosincu 2017. Glumac Kevin Hart zbog homofobnih tvitova koje je objavio dobio je otkaz kao domaćin Oscara, a zbog sličnog razloga otkaz je dobio i glumac Isaiah Washington, jer je kolegu T.R. Knighta nazvao pogrdnim izrazom za homoseksualce. Washington se poslije ispričao, ali je izraz opet koristio na konferenciji za novinare.

Glumac se ponovno ispričao te priznao da je pogrdni izraz koristio i u svađi s kolegom Patrickom Dempseyem te da su ga producenti zbog toga poslali psihijatru.


Foto: PA/Pixsell
Postoji nekoliko teorija zašto glumac Jean Claude Van Damme nije glumio Predatora, no jedna od najpoznatijih jest da on jednostavno nije mogao prestati kikboksati. Navodno je stvarno htio da njegov lik bude izvanzemaljac koji kikboksa, što se nije svidjelo producentu Joelu Silveru. Druga je glasina bila da je otpušten jer je razbio skupi prototip glave Predatora , no pričalo se i da on zapravo nikada i nije bio na setu Još je jedan hollywoodski snagator otpušten sa snimanja filma.

Riječ je, naime, o glumcu Sylvesteru Stalloneu kojemu je isprva ponuđena uloga u filmu ‘Policajac s Beverly Hillsa’. Sly je navodno imao problema s humorom u filmu te je u jednom trenutku pokušao sam ‘prepraviti’ scenarij, što se redatelju Martinu Brestu nije svidjelo. Stallone je otpušten i zamijenio ga je Eddie Murphy, zbog kojeg je franšiza ostvarila zavidan uspjeh.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih

Komentara 2

PB
petar.bosnjakovic971
08:38 26.01.2019.

Bilo bi zanimljivvo pročitati o propalim poslovima naših bivših manekenki i na koji način posluju. Konkretno, na žalost, imam iskustva s Kristinom Šalinović.

MA
maloprekosutra
09:16 26.01.2019.

Zbog ovakvih ispada otpustio bi ih svatko. Lako za njih oni su puni para, jadna sirotinja dobije otkaz i kad se trudi do maksimuma !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije