Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE OPTUŽBE

Srpska glumica: 'Producent mi je rekao: Ako ne daš p****, nema uloge'

Jelica Kovačević
Foto: Screenshot
1/4
29.08.2020.
u 12:04

- Godinama sam se pitala jesam li ga ja svojim ponašanjem isprovocirala ili to svugdje tako ide. Nije to pojava samo u glumačkom svijetu već svugdje. Razmišljala sam kako se nadalje postaviti prema svemu tome i hoće li će me ponovno sačekati isto - kazala je Jelica

Nakon što je srpska glumica Danijela Štajnfeld snimila dokumentarac "Hold me right" u kojem je javno optužila moćnika iz njihove filmske industrije koji ju je silovao, medijima se javila i njena kolegica Jelica Kovačević, koja je kazala kako je i ona doživjela napastovanje kada je bila na audiciji za jednu crnogorsku seriju

-  Imala sam tada samo 23 godine. Bila sam klinka i tek sam završila akademiju. Bio je to jedan od mojih prvih susreta s filmskim svijetom. Reč je o jednoj crnogorskoj seriji. Na razgovoru nakon audicije došla je i nepristojna ponuda. Stavio je ruku na moje koljeno i rekao - Daj p****, ako ne daš, nema uloge - rekla je za Kurir.

Foto: Instagram screenshot

- Godinama sam se pitala jesam li ga ja svojim ponašanjem isprovocirala ili to svugdje tako ide. Nije to pojava samo u glumačkom svijetu već svugdje. Razmišljala sam kako se nadalje postaviti prema svemu tome i hoće li će me ponovno sačekati isto - kazala je Jelica i dodala kako smatra da se producenti ovako ponašaju jer je ponuda puno veća od potražnje. 

-  Najteži posao je biti glumac, a još teže biti glumica. U tome ima puno istine. Teško je kao žena izboriti se u tom svetu. Mnogo je više uloga za muškarce. Za nas ostaju male uloge i njih je oko nekih 30 posto, a dijelom su i uvjetovane, kazala je glumica koju znamo iz serije "Pogrešan čovjek", a igreala je i u filmu "Vir" i serijama "Folk", "Preživeti Beograd". 

Ključne riječi

Komentara 30

RO
roland
12:32 29.08.2020.

Glumački posao je težak! Teško je uopće upisati ADU, a poslije,...nije lako polagati ispite. Ima jedan profesor čija su pitanja tako intimna, da je studenticama teško odgovarati, ali on ima pokriće u tome da mora "isprovocirati" najteže situacije da vidii kako će se buduća glumica ponašati pred kamerama i da li je uopće za taj posao. Glumice, kad su mlade, su najaktivnije u felatiu. Jelena Veljača to vrlo dobro zna, ima PTSP od pušenja mlohavih i zaudarajućih penisa, zato je danas aktivistkinja, a prije nekoliko godina je, prema riječima dr Hermana -vukušića, bila i pacijentica Klinike za psihološku medicinu KBC Zagreb. Ne dogodilo se nikome., što su prošle Veljača i Jelica.

DU
Deleted user
12:34 29.08.2020.

I, jel dala?

Avatar saaarac
saaarac
12:44 29.08.2020.

I jel dobila ulogu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije