Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio na Instagramu

Šprajca šefovi snimali kako dolazi na posao, njegova reakcija je urnebesna

Foto: Instagram
1/8
25.11.2020.
u 16:52

Nakon što je shvatio da ga netko snima s prozora Šprajc je promijenio raspoloženje.

O svim dnevnim aktualnostima iz zemlje i svijeta Zoran Šprajc gledatelje obavještava  u 'RTL Direktu' od 22:15 h. No, njegov radni dan započinje puno ranije. Već oko 13:30 Šprajc stiže na RTL, a da mu nekada dolazak na posao ne pada najbolje, baš kao i svima drugima, Šprajc je otkrio na svom Instagramu našalivši se dobro na svoj račun.

1/7

Naime, voditelj i urednik RTL Direkta objavio je snimku na kojoj ga netko snima kako dolazi na posao poprilično ozbiljan.- Kako se pokazuje oduševljenje dolaskom na posao - napisao je Šprajc u opisu fotografije na kojoj je poprilično smrknut.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nešto kasnije uslijedila je i nova reakcija i to nakon što je shvatio da ga netko od kolega snima s prozora. Šprajc je brže bolje nabacio osmijeh na lice i srdačno mahnuo kolegi, a ovog puta uz objavu je napisao 'Kako se nadređenima pokazuje oduševljenje dolaskom na posao'. Sve je objavio na Instagram Storyju i dobro nasmijao svoje pratitelje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, početkom studenog Šprajc je završio u bolnici, a pratiteljima se javio nakon zahvata kojem je podvrgnut u KB Merkur. - Kao i svaki pravi motor, a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak, konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardiološkoj radionici KB Merkur Damira Kozmara. Sve je prošlo dobro da ne može bolje, a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave. Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat ce neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! - poručio je tada Šprajc koji se ubrzo vratio na posao.

Ključne riječi

Komentara 27

ME
medvedgrad
17:15 25.11.2020.

Frajer neduhovit, naporan, isforsiran...l

NA
Nadzornik
17:06 25.11.2020.

Jovanović pravi šaljivdžija, mnogo me nasmejao

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:13 25.11.2020.

Prvo dolazi stomak u 13.30 .... a zatim Šprajc u 13.32

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije