Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Darujemo ulaznice za koncert "Neke dobre pjesme“ u Lisinskom!

lisinski
Foto: PR FOTO
01.10.2014.
u 10:31

Radojka Šverko, Gabi Novak, Tereza Kesovija,Tedi Spalato, Massimo, Zoran Predin; Darujemo ulaznice na facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!

Najveće dive naše glazbene scene – Radojka Šverko, Gabi Novak i Tereza Kesovija – 20. listopada, 2014. nastupaju u Lisinskom

Tri godine nakon njihovog iznimno uspješnog koncerta u istoj dvorani, ovog puta se Divama pridružuju i tri sjajna muška izvođača Tedi Spalato, Massimo i Zoran Predin.

Na koncertu pod nazivom „Neke dobre pjesme“ Radojka, Gabi i Tereza će, uz svoje hitove, izvesti i jedinstvene duete s Tedijem, Massimom i Zoranom. Ante Gelo je umjetnički producent ovog projekta, a poseban gost na koncertu bit će i poznati pijanist Matija Dedić.

Od svog prvog zajedničkog nastupa na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara 2010. godine, Dive su održale 17 sjajnih koncerata diljem Hrvatske i regije. Sve tri Dive dobitnice su nagrade Porin za životno djelo, kao i brojnih drugih domaćih i internacionalnih nagrada i priznanja.

Ulaznice po cijeni od 100, 120 i 160 kuna mogu se kupiti od ponedjeljka, 22. rujna, na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili ovdje.

Facebook event

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije