Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamila uzdahe

Pjevačica pokazala figuru u minijaturnom badiću, nitko ne može vjerovati koliko stvarno ima godina

Foto: Profimedia
1/9
22.09.2020.
u 21:45

Fotku je u samo nekoliko sati lajkalo preko četiri milijuna njezinih pratitelja, kojih inače ima preko 131 milijun. Mnogi od njih ne mogu vjerovati da Lopez, kao majka dvoje djece, tako izgleda u 52. godini.

Pjevačica Jennifer Lopez ponovno mami uzdahe svojim izgledom. Naime, podijelila je fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom badiću. Fotku je u samo nekoliko sati lajkalo preko četiri milijuna njezinih pratitelja, kojih inače ima preko 131 milijun

1/12

Mnogi od njih ne mogu vjerovati da Lopez, kao majka dvoje djece, tako izgleda u 52. godini. 
"Kako se ovo događa? Kako može izgledati jednako kao kad se pojavila na sceni", "Blistaš" samo su neki od komentara koje su joj uputili zadivljeni obožavatelji. 

Inače, Lopez ulaže mnogo truda u svoj izgled, stalno ide u teretanu, a fotografi je često hvataju i kako vozi bicikl ili samo brzo hoda. 

Osim toga, kada se pripremala za ulogu u filmu Hustlers priznala je da se morala odreći šećera i ugljikohidrata kako bi što bolje izgledala u ulozi striptizete. 

"Izazov je bio jako težak. Ne samo da vas boli glava nego osjećate kao da ste u alternativnoj stvarnosti ili svemiru. Ne osjećate se poput sebe. Shvatite da ste ovisni o šećeru" kazala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation vibes 🏝🌊 #SummerNights #SummerSunset 📸: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije