Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u snu

U 98. godini preminula majka Sylvestera Stallonea, sin se oprostio u podužoj poruci

Foto: Instagram
1/13
22.09.2020.
u 13:22

"Jutros smo moja braća i ja izgubili majku Jackie Stallone. Bila je majka četvero djece, Tommyju, Sylvesteru, Frankieju i mojoj pokojnoj sestri Toni Ann. Bila je izvanredna žena koja je svakodnevno vježbala, puna hrabrosti i neustrašiva", napisao je njezin sin, pjevač Frank Stallone.

Jackie Stallone, majka Sylvestera Stallonea umrla je u dobi od 98 godina, izvijestila je njezina obitelj.

Njezin je drugi sin vijest potvrdio u poruci na Facebooku, rekavši da je umrla u snu.

"Jutros smo moja braća i ja izgubili majku Jackie Stallone. Bila je majka četvero djece, Tommyju, Sylvesteru, Frankieju i mojoj pokojnoj sestri Toni Ann. Bila je izvanredna žena koja je svakodnevno vježbala, puna hrabrosti i neustrašiva", napisao je njezin sin, pjevač Frank Stallone.

1/9

"Umrla je u snu kako je i željela. Bilo je teško ne voljeti je, bila je vrlo ekscentrična i raskošna osoba. Rođena je 29. studenoga 1921. u Washingtonu DC, proživjela je prohibiciju, veliku depresiju i Drugi svjetski rat. Satima bih razgovarao s njom o 20-ima, 30-ima i 40-ima. Bila je to lekcija povijesti. Um joj je bio oštar poput britve do dana smrti.

Foto: Instagram screenshot

Nikada nije nosila masku, bila je istinska revolucionarna djevojka. Pretpostavljam da utapam svoje emocije u suzama i puno vina. Ali kad nekoga poznajete 70 godina, teško je i tužno. Imala je sedmero unučadi i troje praunučadi. Moj brat Silvester čitav se život brinuo o njoj poput kraljice. Nikad više neću moći nazvati mamu niti je natjerati da viče na mene zašto se nikad nisam oženio. Ali svi smo je voljeli, i njezin duh da bi preživjeli i prevladali. Nedostajat ćeš mi uvijek mama", napisao je u podužoj poruci Frank.

Jackie se pojavila u originalnom programu "GLOW Girls: Gorgeous Ladies Of Wrestling" iz 1980-ih, koji je kasnije pretvoren u istoimenu seriju na Netflixu.

Foto: Instagram screenshot

Zanesena svojom kondicijom, pokrenula je TV emisiju s vježbama i otvorila žensku teretanu "Barbella's". Tijekom devedesetih godina proslavila se kao astrolog s nizom knjiga i vlastitom telefonskom linijom.

Njezini brojni TV nastupi uključuju "Larry King Live", "Late Show With David Letterman" i Celebrity Big Brother UK 2005., gdje je nakon četiri dana izbačena.

Foto: FIBA/Screenshot

Komentara 1

Avatar Cornelius
Cornelius
13:25 22.09.2020.

Ti bokca kaj dela copy-paste "novinarstvo". Za to više ne moraš imati ni osnovnu školu.... Gde su oni stari cajti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije