Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA SERIJE

Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Evo kako danas izgleda!

Bračne vode
Foto: RTL, YouTube screenshot
1/5
02.10.2021.
u 09:00

Lik Peggy svi pamte po njezinoj osebujnoj frizuri i po tome što ne radi ništa osim što troši novac svog muža. Ova serija glumici Katey Segal, koja je igrala lik Peggy, otvorila je šire vrata novim ulogama, ali ipak svima će uvijek prva asocijacija biti njena uloga u "Bračnim vodama".

Jedna od najpopularnijih serija, čije reprize s velikim interesom se gledaju i danas, su "Bračne vode". Ovaj sitcom se emitirao desetak godina i kroz 11 sezona upoznali smo obitelj Bundy u kojoj je glava obitelji Al Bundy, bivša zvijezda ragbi momčadi koji nije nastavio sportsku karijeru već je završio  kao prodavač u trgovini cipela, a za taj neuspjeh krivi suprugu Peggy.

Lik Peggy svi pamte po njezinoj osebujnoj frizuri i po tome što ne radi ništa osim što troši novac svog muža. Ova serija glumici Katey Segal, koja je igrala lik Peggy, otvorila je šire vrata novim ulogama, ali ipak svima će uvijek prva asocijacija biti njena uloga u "Bračnim vodama".

Sad je gledatelji mogu vidjeti u seriji Buntovnica koja se emitira na Fox Lifeu. Radi se o seriji koju je kreirala Krista Vernoff, a inspirirana je životom Erin Brockovich. Katey glumi komičnu, briljantnu i hrabru odvjetnicu Annie Bello. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katey Sagal (@kateysagal)

 

Talentirana glumica odlično funkcionira i u humorističnom žanru kao i u dramama, a publika je dobro upoznata i s njezinim glazbenim talentom, a gluma joj je na neki način bila i suđena jer joj je tata Boris bio televizijski i filmski redatelj, a mama Sara je bila redateljica i pjevačica i tako je i Katey svoje prve korake na pozornici napravila već s pet godina. Glazba je njena prva ljubav i u mladosti je radila kao prateći vokal za Boba Dylana, Oliviju Newton - John, Etti James....

Život nije mazio ovu danas 67-godišnju glumicu koja je imala 21. godinu kada joj  je od srčanog udara preminula mama i Katey je preuzela skrbništvo nad svojim mlađim sestrama blizankama. Njezin tata Boris poginuo je na snimanju filma "Treći svjetski rat" i to je glumicu sasvim dotuklo i odala se alkoholu i drogi. Nakon nekoliko godina shvatila je da je dotakla dno i odlučila je kako  se mora riješiti loših navika i prijavila se na odvikavanje.

Ljubavni život joj je također bio turbulentan i tek je u trećem braku s Kurtom Slatterom  pronašla sreću. Nakon što je u trećem braku imala nekoliko spontanih pobačaja Katey je odlučila da joj dijete rodi surogat majka i ona i Kurt dobili su kći, a Katey iz  braka s Jackom Whiteom ima dvoje djece. Kći Sarah Grace rodila je 1994. godine, a sina Jacksona Jamesa dvije godine kasnije. 

VIDEO: Kultna serija 'Seinfeld' stigla na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler 

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagabria111
10:29 02.10.2021.

Odlična

MD
Mr.Dave
10:56 02.10.2021.

Prava žena.

DU
Deleted user
10:22 02.10.2021.

Peggy, legenda. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije