Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dubrovniku

Sandra Perković objavila fotku na kojoj je u badiću na jahti: 'Savršena si ljepotica'

Foto: Instagram screenshot
1/14
17.07.2023.
u 15:50

Sandra je pozirala u bijelom dvodijelnom badiću, na jahti. Više detalja nije htjela otkriti. Uz sliku je pozvala sve da dođu u Hrvatsku.

 Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković na Instagramu je objavila fotku s mora. Na toj društvenoj mreži otkrila je da je slika nastala u Dubrovniku. Sandra je pozirala u bijelom dvodijelnom badiću, na jahti. Više detalja nije htjela otkriti. 
Uz sliku je pozvala sve da dođu u Hrvatsku. 

- Dođite u Hrvatsku i uživajte u najboljem odmoru svog života. Zahvalit ćete mi kasnije - napisala je. Perković nije otkrila tko joj pravi društvo na odmoru, ali pratitelje to nije ni zanimalo, jer je ubrzo skupila gomilu komplimenata u komentarima. 

"Predivna", "Lijepa", "Ljepota draga", "Savršena si ljepotica" pisali su joj fanovi. 

 

Sandra je nedavno proslavila 33. rođendan i objavila fotografiju u kojoj pozira u crnoj haljini te je napisala:

- Život je prekratak da ne slavimo trenutke poput mog rođendana. 33 godine i nikad nisam izgledala bolje. Ispod ove objave zaredale su se čestitke u kojima su joj pratitelji poželjeli puno zdravlja, sreće i ljubavi. 
- Neka je sa srećom . Živi, zdravi i veseli bili. Sretan rođendan kraljice! I meni je danas rođendan i to 50...najbolje su mačke rođene na prvi dan ljeta, sretno. Sretan rođendan kraljice, kakva haljina! Sretan rođendan lutko moja i najviše zdravlja, ljubavi, veselja, uspjeha sve naj od srca - poručili su joj pratitelji na Instagramu. 

 

Sandra se prošle godine na Instagramu pohvalila zarukama za svog dugogodišnjeg dečka i trenera Edisa Elkasovića, a početkom ove godine je po prvi put za medije progovorila o zarukama i otkrila veliku promjenu koja je na vidiku.  - 2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31.12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi - rekla je Sandra za IN Magazin i otkrila da su se zaruke dogodile u Londonu, gradu koji joj ističe Sandra, puno znači. 

VIDEO Massimo, Oliver, Toše, Thompson, ali i mnogi drugi prije 16 godina u ovoj su emisiji zajedno nastupali

1/46

- Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I, stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna - ispričala je atletičarka i dodala kako je Edis izabrao najljepši grad, najbolje mjesto i najljepši način. Nije htjela otkriti je li Edis kleknuo i kako su se točno odvijale zaruke. 

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o 'Nemogućoj misiji'

 

Komentara 4

JO
jocoudriga
16:14 17.07.2023.

Zašto u naslovu ne piše " pratitelji oduševljeni" da odmah znamo da se radi o prevažnoj vijesti.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
16:23 17.07.2023.

Sandra je bila i prošle godine u badiću a bit će ako bog da i sljedeće!

ZA
zagi101
00:02 18.07.2023.

kraljica?????? nisam znal da živim u monarhiji i imam kraljicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije