Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno proslavila rođendan

Sandra Perković (32) otkrila neostvarenu želju: 'Voljela bih postati majka'

Foto: Instagram
1/11
29.06.2022.
u 07:00

Sandra je tim povodom otkrila koja joj je najveća neostavrena želja u životu. Atletičarka je inače u vezi s trenerom Edisom Elkasovićem već 10 godina, a Perković rijetko objavljuje detalje iz privatnog života, tako da je ova dirljiva objava mnoge iznenadila.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković (32) nedavno je proslavila rođendan. Sandra je tim povodom otkrila koja joj je najveća neostavrena želja u životu. 

- Nemam puno želja, samo jednu - da budem zauvijek sretna, nasmijana i ispunjena - rekla je Perković za RTL Exkluziv i dodala: - Mislim da nemam neostvarene želje, ali kada bih gledala dugoročno, postati majka - zaključila je. 

Inače, Sandra je u siječnju na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasovićem. Sandra i Edis u vezi su već 10 godina, a Perković rijetko objavljuje detalje iz privatnog života, tako da je ova dirljiva objava mnoge iznenadila.  "HVALA TI što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! HVALA TI što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. HVALA TI što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. HVALA TI što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! HVALA TI na svemu JEDINI MOJ! Sretnih nam 10 godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do STOTKE 

Podsjetimo, Sandra je u velikom intervjuu otvorila dušu i progovorila o ljubavi s Elkasovićem. Otkrila je i osjeća li pritisak oko potencijalne svadbe.  „Mi smo definirani par, hoće li se to u nekoj skorijoj budućnosti dogoditi - vjerojatno i hoće. Gledamo prema tome, prvi put smo možda i pričali o tome, ali to nije stvar koja mene opterećava. Ne živim na opterećenje društva. Mladi smo, zdravi, živimo život i volimo se više od 80 posto parova koji imaju prstenje, djecu... Kad poželimo napraviti sljedeći korak - on će se dogoditi. Ne volim ništa isforsirano, a najmanje bih voljela da je to isforsirano", kazala je Perković tada. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
martin@@@@@
07:19 29.06.2022.

ne filozofiraj...definirani par?.??...a brak ????

GR
grodar
07:38 29.06.2022.

malih bandića

TM
trade_mark
08:49 29.06.2022.

htjela bi biti majka? a problem je u čemu? nema više bandića? hahahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije