Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Nikolina Ristović objavila je dirljivo pismo koje su joj susjedi ostavili zajedno s buketom cvijeća

Beograd: Nikolina Ristovi?  izlazi iz stana  u kojem je živjela sa suprugom Vidojem
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/13
28.06.2022.
u 21:20

Neka vam ovaj skromni buketić uljepša preostale dane ovdje - napisali su joj susjedi na kraju pisma.

Nikolina Ristović objavila je na Instagramu kako je dirljivo pismo i buket cvijeća dobila od susjeda. U poruci koju su joj napisali poželjeli su joj puno sreće, snage i borbenosti u životu. Zahvalili su joj što je bila predivna susjeda i rekli su kako su i kroz kratko vrijeme koliko im je bila susjeda prepoznali najljepše čovjekove osobine. - Neka vam ovaj skromni buketić uljepša preostale dane ovdje - napisali su joj susjedi na kraju pisma.

Voditeljici je 8. svibnja preminuo suprug Vidoje Ristović s kojim ima kći Unu i zadnjih tjedana mediji u Srbiji intenzivno pišu o nesuglasicama između Nikoline i Vidojevog oca. U srpskim medijima je Nikolinin svekar Miša Grof istupio nekoliko puta i navodio kako ona želi samo novac te je rekao kako joj je često slao novac i navodi da ju zanima samo podjela imovine nakon Vidojeve smrti. Prije godinu dana Nikolina i Vidoje su počeli uređivati kuću u Zagrebu, a mediji u Srbiji tvrde kako bračni par Ristović vilu u Zagrebu nije kupio u gotovini u potpunosti jer je koštala milijun i pol eura već su digli kredit u jednoj banci u Austriji,  Uzeli su, navodi Kurir, dvije pozajmice od 400.000 eura - ukupno 800.000 eura ili šest milijuna kuna. 

Foto: Instagram

- Sada je već veliko pitanje hoće li živjeti u ovoj kući koju radi. Kako se povjerila prijateljima, postoji mogućnost da ju iznajmljuje jer će život u njoj biti jako skup. Vidoje nije štedio kad je Nikolina u pitanju pa je i pristao da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti jer Nikolina trenutno nema tu količinu novca - izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
21:58 28.06.2022.

Hrvati se već preplašili da danas ništa od ristovanja, al evo, ipak. Fala, puno fala i daj vam Bog veeeliki bonus na plaću u smrdijanskoj valuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije