Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANJENA LJUBAV

Sandra Bagarić ispričala kako se zaljubila u svog profesora: 'Odmah sam znala da ću mu roditi djecu'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
13.03.2021.
u 23:00

- Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvesti. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe, naglasila je pjevačica

Operna pjevačica Sandra Bagarić (46) i njen suprug Darko Domitrović (56) u braku su 24 godine, a upoznali su se na zagrebačkoj Akademiji, gdje je Sandra došla studirati iz rodne Zenice, a Darko joj je bio profesor. 

- Ja to računam od onog trenutka kad smo se ugledali, kad smo prohodali, a to je bilo 92. godina, u sobi broj 13 na Muzičkoj akademiji gdje smo i sada. Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu. Moj otac je meni rekao kad smo mi došli iz Sarajeva, nemoj molim te kaže kući da mi dovedeš baletana ili muzičara, hahaha, i ja kažem ćaća, evo ga, nije baletan, pijanista je, kazala je Sandra za RTL Exkluziv.

Iako su dvije godine skrivali vezu, podršku su im davali ostali studenti kojima je Darko predavao, a nakon pet i pol godina veze Sandra je zaprosila njega. 

- Naš kum Lovro, bili smo na Pagu, i ona iz čista mira kleknula, zaprosila me i on je uslikao, kazao je Darko, a Sandra je dodala kako je ona romantična i poetična duša, te je shvatila da on to neće napraviti kako ona želi, stoga je napravila predstavu.

- Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvesti. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe, naglasila je pjevačica. Uz sinove Lovru i Marka tajna njihova braka je u tome što su povezani glazbom. Slove za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova na sceni.

 

Ključne riječi

Komentara 11

JA
Japanke
13:29 14.03.2021.

Zivjela i sretna jos dugo godina bila draga Sandra!!

KA
kajbum
02:21 14.03.2021.

Sta vise reci o hrvatskoj prosvjeti

Avatar rubinet
rubinet
00:00 14.03.2021.

Dotičnica iz Zenice, a Zenica u njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije