Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Samo je Andreja imala zamjerke na večeru kod Ree: Zavidna je, kalkulira i pretjerala je s prigovorima

Foto: RTL
1/5
05.11.2021.
u 09:14

Muški dio ekipe bio je jako zadovoljan jelima tako da je večerašnja domaćica dobila tri desetke, no Andreja je imala neke zamjerke i dala joj je ocjenu sedam.

Rea iz Đurđevca bila je domaćica u sinoć prikazanoj emisiji "Večera za 5 na selu". Rea nije kuhala u svojoj kući kao u utorak njezin suprug Damir, nego je kandidate ugostila na prekrasnom imanju u đurđevačkom kraju, a pripremila im je jelovnik koji se sastojao od predjela ''Kak su jeli naši stari'', glavnog jela ''Gica u omotu'' i deserta ''Sitno al' dinamitno''. Muški dio ekipe bio je jako zadovoljan jelima tako da je večerašnja domaćica dobila tri desetke, no Andreja je imala neke zamjerke i dala je ocjenu sedam tako da Rea naposljetku nije uspjela prijeći u vodstvo. Andreja je komentirala kako je predjelo bilo preobilno te kako joj se zlevanka nije uopće uklapala u sve to. U glavnom jelu su joj kroketi bili pregumeni i u umaku joj se nije svidjelo što se paprika previše osjetila. Gledatelji ne mogu vjerovati koliko je kritika imala Andreja i uvjereni su kako je to plod njezine ljubomore.

 

 

"Andreja je ljubomorna na Reu koja je lijepa, mlada, simpatična, društvena, komunikativna...i super kuha.... dati 7 za onakvu večeru je čista zloba i pakost.. Andreja kalkulira njoj sve previše i u svemu nađe prigovore, drago mi je da ne pobjedi. Divna mlada žena u pravom smislu, a Andreja sramota za komentare, zavidna je. Šteta, bila je super. Andrea je danas pretjerala s prigovaranjem. Svaka čast ovoj večeri, kao i atmosferi koja je tu bila... Gospođa Adreja tu se nije uklapala po mom sa ovim kandidatima, ako ima previše hrane, pojedi koliko možeš, koliko sam primijetila, tu nije trebala biti... puna sebe ali ako išla na pobjedu bude joj izmaknula. Andreja se ne uklapa, ali nisu se ni oni potrudili kako bi se ona uklopila s obzirom da je starija od njih. Ipak Andreja pretjerala sa prigovaranjem. Andreja, upravo ste Vi najslabija karika ove simpatične ekipe... Zašto kalkulirate i dajete neprimjereno niske ocjene?!  Opuštena, nekonvencionalna, vedra i društvena i po svemu sudeći solidna kuharica, Andrea se ponaša kao sudac, nedruštvena i ne bas ugodna, zaista se nije uklopila, dečki su sve više opušteni i spremni za zabavu, sasvim solidan tjedan", napisali su gledatelji u komentarima.

VIDEO Ivana Mišerić pokrenula raspravu o salami, pratitelji je optužili da je nezahvalna i razmažena

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:25 05.11.2021.

Ovaj show pokazuje svu ljudsku sebičnost, jal i bijedu. Zato to više i ne gledam.

MI
milicakupresanin
15:02 06.11.2021.

Uglavnom su losi komentari upuceni Andreji, a onaj Damir je toliko nekulturan i iritantan da je to bilo mucno za gledati. I uglavnom se okomio na Andreju. Ja da sam bila na njenom mjestu bi ustala od stola i otisla, pogotovu na zafnjoj veceri.

DU
Duka
21:00 05.11.2021.

Zamjeram RTL - u što pušta i ovakve munjare kao što je Damir . Fuj cigane .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije